Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 12:44

Σαββίδης: «Αν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είμαι εγώ, να φύγω»!

Γράφτηκε από τον

Ατάκα με νόημα είπε ο Ιβάν Σαββίδης στους οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ήττα με 0-1 από τον Ηρακλή.

Αρκετός κόσμος του δικεφάλου περίμενε για πολύ ώρα τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις για τα συνεχιζόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Σαββίδης αφού ολοκλήρωσε τη συνάντηση που είχε με τον Ιγκόρ Τούντορ, στη συνέχεια πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του και εκεί τον πέτυχαν οι οπαδοί. Υπήρξε αρκετή ένταση με τους οπαδούς να μιλούν με έντονο ύφος στον Σαββίδη και να του λένε μεταξύ άλλων ότι όσα χρόνια είναι στην ομάδα του γίνονται τα ίδια λάθη.

«Αν πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα, τότε να φύγω αύριο το πρώι», ήταν η χαρακτηριστικότερη ατάκα του Σαββίδη προς τους οπαδούς! Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου κατευθύνθηκε για το «Makedonia Palace», όπου επρόκειτο να έχει νέα συνάντηση, αυτή τη φορά με τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ.

Από τη συνάντηση αυτή αναμένεται να προκύψουν αρκετές ειδήσεις, σχετικά με την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ, μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή. Μεταξύ άλλων ο Σαββίδης έλεγε στους συνεργάτες του: «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, πρέπει να βρούμε μία λύση».

Οπως ανέφεραν οι πληροφορίες ο ομογενής επιχειρηματίας φέρεται να ζήτησε από τα στελέχη της ΠΑΕ να καταθέσουν τις προτάσεις τους εγγράφως, στις οποίες να προτείνων λύσεις για τα κακώς κείμενα στην ομάδα.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον γηραιό, αλλά και μετά, ο Σαββίδης αλλά και η ομάδα του δικεφάλου, είχε δεχθεί άγριες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της.

Πηγή: sentragoal.gr