Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 13:58

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 4-0: Εκτη σερί νίκη με καλή μπάλα

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 4-0: Εκτη σερί νίκη με καλή μπάλα

Παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και έχοντας ουσία στο παιχνίδι της η Κυπαρισσία νίκησε με 4-0 χθες και τον Μεσσηνιακό και πλησίασε στους έξι βαθμούς την κορυφή και τον Πάμισο.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας σημείωσαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους, έχοντας απολογισμό 21-1 στα γκολ!

Στον αντίποδα ο Μεσσηνιακός το πάλεψε μόνο στο πρώτο μέρος, όμως δέχθηκε το γκολ στο 43' και στο β' μέρος δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Ετσι παραμένει σε δύσκολη θέση, 2 μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Γιάννη Δανίκα είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και απείλησε, δύο φορές με τον Καμποσιώρη (στο 25' το πλασέ του σματάτησε στο δοκάρι) και μία με τον Παπαγεωργίου.

Οι "πράσινοι" είχαν μία κλασική ευκαιρία στο 30' όταν ύστερα από κόρνερ του Ν. Εμμανουήλ ο Πετρόγιαννης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι (τη βρήκε λίγο και ο Αντωνόπουλος). Στη συνέχεια της φάσης ο Μανωλόπουλος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι για σπρώξιμο.

Τελικά οι "κυανόλευκοι" ξεκλείδωσαν την άμυνα του ΜΓΣ στο 43' με διαγώνιο σουτ του Μοντεσάντου ύστερα από σέντρα του Καμποσιώρη.

Με το 1-0 στο ημίχρονο ο ΑΟΚ πήρε ψυχολογία και στο δεύτερο κυριάρχησε πλήρως.

Στο 54' ο Καμποσιώρης με πλασέ μετά από πάσα του Παπαγεωργίου έγραψε το 2-0.

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε εν συνεχεία ο Χρήστος Παπαγεωργίου… Ο Ηλειος επιθετικός στο 63' έκανε με πλασέ 

το 3-0 και στο 85' με πλασέ από κοντά μετά από πάσα του Μιτρόφ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης και βοηθοί ήταν οι Τσοπανάκης και Σταυρόπουλος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Καμποσιώρης (78' Κωνσταντόπουλος), Κόλλιας (65' Μιτρόφ), Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (58' Αργυρόπουλος).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Μπούρδος (55' λ. τρ. Χ. Εμμανουήλ), Κριτσωτάκης, Κουλουράς (65' λ.τρ. Μπιζίμης), Πετρόγιαννης, Παυλέας, Μανωλόπουλος, Παπανικολόπουλος, Σταματελόπουλος (47' λ.τρ. Δημόπουλος), Ν. Εμμανουήλ, Αρβανίτης.