Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 14:08

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-0: Συνέχισε την ανοδική πορεία

Γράφτηκε από τον

Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε ο Α.Ο. Φαραί τη προχθεσινή βραδινή εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Εθνικό Μελιγαλά τον οποίο κέρδισε με 3-0.

Η καλαματιανή ομάδα που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αξιόλογη πορεία που πραγματοποιεί, καθώς από τις 13 Δεκεμβρίου παραμένει αήττητη, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έφτασε στη 10η νίκη της στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ μείωσε την απόσταση που την χωρίζει από τον προχθεσινό αντίπαλό της στους 5 πόντους.

Από την άλλη ο Εθνικός πήγε στο "Π. Μπαχράμης" να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, είχε καλή παρουσία στο α' μέρος χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μάρη. Στην επανάληψη δεν ήταν τόσο καλός και δεν μπόρεσε να φύγει με κάποιο καλό αποτέλεσμα. Το μόνο θετικό ήταν η χρησιμοποίηση νεαρών παικτών (Γεωργόπουλος, Κανελλόπουλος, Λάγιος, Σαραντόπουλος) ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες.

Στο 26' ο Πέτση με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ. Στο 61' ο Μούσα "έκλεψε" την μπάλα σχεδόν στο χώρο του κέντρου και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους τους και τον τερματοφύλακα με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 75' ωραία κάθετη πάσα του Σπανού για τον Τσέρτο, αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο Α.Ο. Φαραί σημείωσε άλλα δύο γκολ, όμως ο διαιτητής Πλακογιάννης τα ακύρωσε ως οφσάιντ. Το πρώτο στο 22' με τον Σπανό να αξιοποιεί την κάθετη πάσα συμπαίκτη του και να σκοράρει, αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ και στο 55' φάουλ του Σπανού για τον Πέτση, αυτός "έκοψε" την μπάλα στην περιοχή για τον Σεριάτο που σκόραρε, όμως και αυτός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί διαιτητές η Στ. Τσαούση και ο Μπασιλάρης.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Σ. Παπαδόπουλος, Φιλανδριανός (71' Λικάι), Καπακλής, Μαυροειδάκος, Μούσα, Πάχης, Σεριάτος (74' Δοβλέτης), Πέτση (79' Μάραντος), Σπανός, Τσέρτος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Γεωργόπουλος, Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Μακρυνιώτης, Καρατζούλιας, Μουστάκας (46' Παπαδόπουλος), Φωτιάδης (70' Λάγιος), Καραγιάννης, Πανταζής, Θεοδωρόπουλος (80' Σαραντόπουλος).

Εφυγε ο Καντζιλιέρης

Το τελευταίο του παιχνίδι με τον Α.Ο. Φαραί έπαιξε προχθές ο Μιχάλης Καντζιλιέρης. Ο 32χρονος αμυντικός θα επιστρέψει στην Ανδρούσα και με αφορμή της αποχώρηση του, όλοι στην Καλαματιανή ομάδα τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον Α.Ο. Φαραί και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια.