Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 17:19

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Κρίθηκε στο γρήγορο γκολ

Γράφτηκε από τον

Στο πρώτο 10λεπτο κρίθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο της Ανδρούσας "Βασίλης Μαλαφέκας", εκεί όπου η τοπική ομάδα επικράτησε 1-0 του Μιλτιάδη.

Οι νικητές ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 που τους διατήρησε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής, ενώ αύξησαν και τη διαφορά που τους χωρίζει από το Μιλτιάδη από τον έναν στους τέσσερις πόντους. Πέρα από το γκολ η Ανδρούσα είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Τσώνη, Κάλλα, Πατσιώτη.

Από την άλλη η ομάδα του Πύργου στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε στο παιχνίδι και στην εκπνοή σχεδόν θα μπορούσε να διεκδικήσει την ισοπαλία σε διπλή ευκαιρία που είχε με τον Κούτρη.

Με πέναλτι ο Πατσιώτης στο 10'

Στο 10' ο Κάλλας μετά από ατομική ενέργεια απέφυγε τρεις αντιπάλους του μπήκε στην περιοχή και πριν απειλήσει την εστία του Καλογήρου ανατράπηκε από τον Αναστασόπουλο με τον διαιτητή Μπλάνα να σφυρίζει αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πατσιώτης και πέτυχε το 1-0. 

Δοκάρι με Κούτρη

Στο 90' ο Κούτρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και έφυγε πλάγια εκεί όπου κινήθηκε ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Κούτρης με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Κατσίποδας απέκρουσε σε κόρνερ γλιτώνοντας την εστία του από την παραβίαση.

Ο διαιτητής Μπλάνας έδειξε στο α' ημίχρονο μπλε κάρτα στον Κάλλα γιατί παραδέχτηκε παράβαση.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κατσιβαρδέας, Γκούνης, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Τσώνης, Πατσιώτης, Ηλιόπουλος, Αντωνίου, Καλογερόπουλος (85' Θεοδοσόπουλος, 89' λ.τρ. Ιμεράσι), Κάλλας (65΄ Τσέλα).

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Ταχίρι, Ζώτος, Δημόπουλος, Μπάλλας (60' λ.τρ. Λακριντής), Αναστασόπουλος, Σταματόπουλος, Διαμαντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καραμπότσος (75' Τσώλης), Κούτρης.