Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 17:29

ΕΡΑΝΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5-1: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή και επιβλητικό σκορ

Γράφτηκε από τον

Με το επιβλητικό 5-1 επί του Κεραυνού το Σάββατο στην έδρα της η Εράνη επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και παραμένει στην κορυφή της Α1 τοπικής.

Η φιλιατρινή ομάδα αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, αλλά κατάφερε σιγά - σιγά να βρει το ρυθμό της, ισοφάρισε αρχικά στο α' μέρος και στην επανάληψη, που ήταν κυρίαρχη κατόρθωσε να βρει δίχτυα σε 4 από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε σε αυτό το διάστημα και να φτάσει στην άνετη επικράτηση. 

Ο Κεραυνός πήγε αποφασισμένος στα Φιλιατρά να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Κατόρθωσε στο 2ο λεπτό να προηγηθεί στο σκορ και είχε και άλλες ευκαιρίες με Σταθόπουλο (σουτ) και Μπεσσή (κεφαλιά) για να βάλει γκολ και να πάρει ένα καλό προβάδισμα που θα του επέτρεπε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η καλαματιανή ομάδα έχει παράπονα κυρίως από τους βοηθούς διαιτητές (Αντωνόπουλο, Καυκά) για δύο περιπτώσεις. Η πρώτη γιατί με υπόδειξή τους ο διαιτητής Κουτσαναστάσης δεν μέτρησε γκολ του Μπεσσή στο 16' (θα ήταν το 2-0) υποδεικνύοντας τον σε θέση οφσάιντ. Η δεύτερη ότι στο γκολ με το οποίο ισοφάρισε η Εράνη (35') υπήρξε οφσάιντ, το οποίο δεν δόθηκε. 

Στο 2'  ο Γεωργακόπουλος με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Κεραυνό κάνοντας το 0-1. Στο 35' ο Α. Καλογερόπουλος με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 55' σουτ του Ι. Καλογερόπουλου έξω από την περιοχή, ο Κάρλος απέκρουσε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει και ο Κίτος που κινήθηκε στην πορεία της με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1. Στο 68' από κόρνερ του Α. Καλογερόπουλου ο Φουντάς με κεφαλιά "έγραψε" το 3-1. Στο 81' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Αλεξανδρόπουλου ο οποίος έφυγε πίσω από τη γραμμή του κέντρου, έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή έκανε τη σέντρα στο β' δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά του Α. Καλογερόπουλος σημείωσε το 4-1. Στο 82' ο Β. Σπυρόπουλος "έκλεψε" την μπάλα από αμυντικό και την "έκοψε" στον Π. Σπυρόπουλο, αυτός δεν μπόρεσε να τη συγκρατήσει και να απειλήσει την εστία του Κάρλου, όμως πρόλαβε ο Β. Σπυρόπουλος και με πλασέ από κοντά πέτυχε το 5-1.

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Φουντάς, Μιχαλακόπουλος, Αλμπαν, Κώτσος, Ι. Καλογερόπουλος (60' Χρονόπουλος), Α. Καλογερόπουλος, Διονυσόπουλος (75' Ανδρεόπουλος), Π. Σπυρόπουλος, Κίτος (70' Β. Σπυρόπουλος).

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κάρλος, Τσορώνης, Σαμπιόν, Καναλουπίτης, Νιάρχος, Κολυβάρης, Μπεσσής, Κότσης (60' λ.τρ. Πεϊδης), Σταθόπουλος, Γεωργακόπουλος (46' λ.τρ. Βοσνάκης), Παπαγεωργίου (75' Δούβαλης).