Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 18:18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-1: Σημαντικό διπλό με Δ. Κουτσουμπό

Γράφτηκε από τον

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α1 τοπικής παρέμεινε ο Ακρίτας Κορώνης, που νίκησε προχθές στο Πεταλίδι τον τοπικό Απόλλωνα με 1-0.

Ηταν ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν από τα πρώτα λεπτά τη νίκη για να συνεχίσουν την υλοποίηση των στόχων τους. Δημιούργησαν αρκετές φάσεις, όμως στο τέλος χαμογέλασε ο Ακρίτας, που κατάφερε να βρει δίχτυα. Το γκολ ήρθε στο 55' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δ. Κουτσουμπού και αφού η μπάλα βρήκε στο ανθρώπινο τείχος, άλλαξε πορεία και πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Είχε προηγηθεί ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μουτζούρη και διώξιμο της μπάλας με το χέρι έξω από την περιοχή από τον τερματοφύλακα Μπεκιάρη, όπως υπέδειξε ο διαιτητής Γκούμας, ο οποίος δευτερόλεπτα μετά τον απέβαλε. Μάλιστα για το υπόλοιπο διάστημα του ματς αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα ο Ξαρχάκος, γιατί στον πάγκο του Απόλλωνα δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας.

Για τη φάση αυτή φωνάζουν στο Πεταλίδι, υποστηρίζοντας ότι ο Μπεκιάρης βγήκε εκτός περιοχής και έδιωξε με το στήθος και καθώς δόθηκε κόκκινη για χέρι, κάτι που υπέδειξε ο α' βοηθός Γιαννακλής. Ακόμη οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για άλλη μια φάση που έγινε στο 40' όταν ο Δ. Κορμπής έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Δ. Κουτσουμπός στην προσπάθεια του να διώξει τη βρήκε με το χέρι, όμως παράβαση δεν υπήρξε όπως υπέδειξε και πάλι ο κ. Γιαννακλής.

Από την πλευρά της παράπονα από τη διαιτησία έχει και η ομάδα της Κορώνης, που υποστηρίζει ότι κακώς της ακυρώθηκε γκολ στο 34'. Ο Δ. Κουτσουμπός έκανε τη σέντρα και ο Αν. Μάραντος που βγήκε στην πλάτη των αμυντικών με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο β' βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Χρ. Μαθιόπουλο, ο οποίος όμως δεν συμμετείχε στη φάση.  

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές φάσεις για γκολ, οι γηπεδούχοι κυρίως με τους Κ. Κορμπή (2), Α. Χρονόπουλο και οι φιλοξενούμενοι με Τσάνι (σουτ), Μουτζούρη (σουτ), Αν. Μάραντο (σουτ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Καπρουλάς, Στασινός, Κ. Κορμπής, Μπογκντάνι (85' Τσερίκου), Γιαννόπουλος (80' Κοστόφ), Ξαρχάκος, Δ. Κορμπής (75' Ι. Παναγόπουλος).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Σαρέλας (60' Μπόκολος), Παναγιωτόπουλος, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Μπλάνας, Χρ. Μαθιόπουλος, Αν. Μάραντος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Τσάνι.

Αφιέρωσαν τη νίκη σε Κουτσολία

Στο συμπαίκτη τους Βασίλη Κουτσολία αφιέρωσαν τη νίκη οι παίκτες του Ακρίτα. Ο έμπειρος αμυντικός δεν έδωσε το "παρών" στο παιχνίδι γιατί βρίσκεται στην Αθήνα, κοντά στον πατέρα του Γιώργο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον εγκέφαλο. Το Σάββατο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Οι συμπαίκτες του, αλλά και όλοι στην ομάδα της Κορώνης του αφιέρωσαν τη νίκη, ευχόμενοι να πάνε όλα καλά και να ξεπεράσει υγιής και δυνατόν κοντά στην οικογένεια του. Να σημειωθεί ότι απουσίαζαν και οι Κ. Μάραντος (άρρωστος), Π. Κυριόπουλος (τραυματίας).