Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 18:28

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 0-0: Επεσαν από την 3η θέση οι «κιτρινόμαυροι»

Γράφτηκε από τον

Δεν είχε νικητή η σαββατιάτικη αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Αρι, όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Α.Ε. Αβίας.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν το επιθυμητό για τις δύο ομάδες, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, ήταν δίκαιο.

Ο Νέος Αρις είχε φάσεις για γκολ στο α' ημίχρονο με τους Αναστασόπουλο (2) και Ι. Σκαλιώτη (2) και στο β' μέρος με τους Καραματσούκη και Φλέσσα, όμως δεν τις αξιοποίησε και δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί πολύ από την επικίνδυνη ζώνη. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία για να σκοράρουν όταν κέρδισαν πέναλτι στο 43' όταν ο Φετάχου ανατράπηκε από αμυντικό. Ο Δ. Πολυμενέας που ανέλαβε να το εκτελέσει έκανε δυνατό σουτ και η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια βγήκε εκτός περιοχής. Στο β' ημίχρονο ανέβασαν απόδοση και είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Φουρναράκο (κεφαλιά), Φετάχου (σουτ), Αν. Βαραρούτσο (σουτ). Δ. Πολυμενέας (σουτ), ενώ υποστηρίζουν ότι κακώς τους ακυρώθηκε γκολ στο 72'. Συγκεκριμένα ο Ηλ. Γεωργίκος με φάουλ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ομως ο βοηθός διαιτητή Παλλαδινός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ν. Γεωργίκο, ο οποίος κινήθηκε στο α' δοκάρι, ενώ η μπάλα πήγε στο β' δοκάρι, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Α.Ε. Αβίας.

Η Αβία μετά το αποτέλεσμα αυτό έπεσε μετά από πολύ καιρό από την προνομιούχο τριάδα που οδηγεί στην Α' τοπική. 

Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης και βοηθοί διαιτητές οι Παλαδινός, Ταβουλαρέας

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Αρβανίτης, Κωστόπουλος, Καπόγλης (46' Σαρρής), Π. Σκαλιώτης, Πλέκης (62' Καραματσούκης), Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος (77' Κατσιμαγκλής), Φλέσσας, Ι. Σκαλιώτης, Ι. Σπηλιώτης.

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Π. Πολυμενέας, Φουρναράκος, Γκλίγκα, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Μανιατέας (46' Γ. Βαβαρούτσος), Αν. Βαβαρούτσος, Ηλ. Γεωργικός (86' Αποστολίδης), Φετάχου, Δ. Πολυμενέας, Ν. Γεωργικός (82' Γιαννέας).