Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 19:19

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-3: Πρώτη νίκη στο 2016

Γράφτηκε από τον

Σ' ένα ματς με ένταση και αποβολές ο Χανδριναϊκός νίκησε για πρώτη φορά μέσα στο 2016 με 3-0 τον Παπαφλέσσα Χώρας και ισοβαθμεί με τον Αίαντα στην 6η θέση της Α1, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 9η θέση.

Ο Γιάνναρης με σουτ στο 15' άνοιξε το σκορ και στο 30' ο ίδιος παίκτης σημείωσε με κεφαλιά το 2-0 (ύστερα από κόρνερ του Δ. Κατσιγιάννη). 

Στο 0-2 ο Νικολακόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ για να μειώσει το σκορ και στο 80' ο Γιάνναρης κέρδισε πέναλτι και ο Δ. Κατσίγιαννης ευστόχησε για το 0-3, με τη Χώρα να παίζει από το 60' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πλάγου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. 

Για τον ίδιο λόγο είχε αποβληθεί στο 20' και ο Λάζαρος Μαθιός που καθόταν στον πάγκο. Γεγονός που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό των γηπεδούχων στο ρέφερι Καστανά και δεν έλειψε η ένταση. Ετσι ο διαιτητής μαζί με τους βοηθούς αποχώρησε από το γήπεδο με συνοδεία αστυνομικής δύναμης. 

Να σημειωθεί ότι ο Χανδριναϊκός είχε να κερδίσει από τις 20 Δεκεμβρίου και το 5-0 με το Νέο Αρι. Εκτοτε μετρούσε  τρεις ήττες από Κορώνη, Ασπρόχωμα, Αίαντα και δύο ισοπαλίες με Κεραυνό, Αναγέννηση.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καστανάς, με βοηθούς τους Κυριόπουλο και Ταβουλαρέα. 

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λινάρδος, Ρουσσόπουλος (75' Σταματόπουλος), Πλάγος, Γρηγορόπουλος,  Γκεβόρι, Β. Κανελλόπουλος (46' Γ. Καγιάς), Δημόπουλος, Τηλεμάχου, Μπολβάτζε, Μπάρκας, Νικολακόπουλος.

 

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ:  Γιαννακόπουλος, Λίτο, Κόντι, Δ. Κατσιγιάννης, Καραταράκης, Ι. Κατσιγιάννης, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Μεμά (65' Δ. Καλδής), Καραμπάτσος (75' Σαχινάι), Γιάνναρης (80' Κοκάι).