Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 11:06

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χαμηλοί τόνοι από Καλογιαννίδη μετά το διπλό στα Ψαχνά

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χαμηλοί τόνοι από Καλογιαννίδη μετά το διπλό στα Ψαχνά

Ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Καλαμάτας έκανε προχθές ο Κώστας Καλογιαννίδης καθώς η Μεσσηνιακή ομάδα συνδύασε καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και πέτυχε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα με 1-0.

Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής έφεραν την Μεσσηνιακή ομάδα πιο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, καθώς από 4 βαθμούς που ήταν πίσω πλέον απέχει μόνο δύο βαθμούς από την Ερμιονίδα.

Οι Μεσσήνιοι βέβαια παραμένουν σε μειονεκτική θέση, ωστόσο η θετική εικόνα της ομάδας συνολικά αλλά και των νεοαποκτηθέντων παικτών στο προχθεσινό ματς δημιουργεί αισιοδοξία για την συνέχεια.

Ο Καλογιαννίδης πάντως κρατά χαμηλούς τόνους. Δηλώνει ικανοποιημένος από το προχθεσινό διπλό ωστόσο γνωρίζει ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει η ομάδα το στόχο της παραμονής.

"Κρατάμε το σημαντικό αποτέλεσμα που πήραμε. Δεν καταφέραμε όμως τίποτα ακόμη. Κάναμε απλά ένα μικρό βήμα για το στόχο μας. Αν θέλουμε να πάμε καλύτερα πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας», τόνισε ο νεαρός τεχνικός και εξήγησε: "Ένα αποτέλεσμα μπορεί να κρύψει πολλά πράγματα. Εμείς εντοπίσαμε τα λάθη μας και αυτά που κάναμε καλά. Πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά και θα δουλέψουμε στις αδυναμίες μας, μόνο έτσι θα προχωρήσουμε. χρειάζεται ταπεινότητα, ηρεμία και να μην ξεφύγουμε από το πλάνο και το στόχο μας».

Όσον αφορά την χρησιμοποίηση όλων των νεοαποκτηθέντων παικτών, ακόμη και αυτών που είχαν λίγες προπονήσεις όπως οι Οττα και Γκίνο, ο Καλογιαννίδης τόνισε: «Γνωρίζω αυτούς τους παίκτες οι οποίοι ήταν δική μου επιλογή. Από τη στιγμή που είδα λοιπόν σε 2-3 προπονήσεις ότι έχουν μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας δεν είχα να φοβηθώ τίποτα και τους έριξα στο ματς».

Νέο κρίσιμο ματς με Λουτράκι

Την Κυριακή η Καλαμάτα έχει ακόμη ένα κρίσιμο ματς μπροστά της καθώς θα υποδεχθεί το Λουτράκι, το οποίο βρίσκεται 4 βαθμούς πιο ψηλά από την Καλαμάτα. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «μελανόλευκους» και σε αυτό το ματς ώστε να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο στόχο της παραμονής. Ο Οττα είχε κάποιες κράμπες στο φινάλε του προχθεσινού αγώνα, όμως δεν αντιμετωπίζει τραυματισμό και λογικά θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή. Ο Γαλανόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Παλιούρα.