Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 11:18

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Στο τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα που χάσαμε πέρυσι", αισιοδοξεί ο Πάρις Καλλιντέρης

Γράφτηκε από τον

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Πάμισος άφησε βαθμούς στους Γαργαλιάνους και είδε τους διώκτες του Τσικλητήρα Πύλου και Κυπαρισσία να μειώνουν (3 και 6 βαθμούς, αντίστοιχα) τη διαφορά από την κορυφή.

Οι Νησιώτες παραμένουν όμως σε θέση οδηγού στην κούρσα της Α' τοπικής και κατ' επέκταση ο τίτλος εξαρτάται από τα δικά τους αποτελέσματα.

"Δεν μας φοβίζει τίποτα, ακόμα και να είχαμε ένα βαθμό διαφορά από το δεύτερο. Υπάρχει καλό ρόστερ, τεχνικό τιμ, αποδυτήρια και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα που χάσαμε πέρυσι. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Κοιτάμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια", λέει στο "Notosport" ο Πάρις Καλλιντέρης, ο οποίος επέστρεψε το Γενάρη στον Πάμισο (έπαιζε στον Εθνικό Μελιγαλά) και κόντρα στον Τέλλο Αγρα έκανε ντεμπούτο, όντας από τους καλύτερους.

"Μου φάνηκε ότι δεν έφυγα στιγμή από αυτή την ομάδα. Οσο για το ματς. Αυτή η έδρα είναι πάντα δύσκολη και ο αντίπαλος μας έπαιζε για την παραμονή, ενώ όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον πρωτοπόρο, πόσο μάλλον τον Πάμισο. Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά και όσο πέρναγε η ώρα και δεν σκοράραμε, τόσο ο Αγρας πίστευε σε θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε τελικά το 1-0, αλλά από μια αδράνεια της άμυνας και καθαρά δικό μας λάθος, δώσαμε το δικαίωμα να μας ισοφαρίσουν. Πέρα από τα στημένα, δεν νομίζω ότι μπορούσαν να μας κάνουν φάσεις. Φυσικά τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, παίρνει και τις νίκες", το σχόλιο του έμπειρου γκολκίπερ για το 1-1 με τον Τέλλο Αγρα.

Ο Π. Καλλιντέρης αναφέρθηκε και στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας: 

"Παίζουμε με μια ομάδα που είναι τελευταία στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα παίξει για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη". 

Εκτός ο Κορομηλάς

Ο Πάμισος προετοιμάζεται για τον Απόλλωνα χωρίς τον Αποστόλη Κορομηλά, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και έχασε το ματς με τον Τέλλο Αγρα. Στους Γαργαλιάνους δεν έπαιξε και ο βασικός γκολκίπερ φέτος Τάσος Κωνσταντακόπουλος που ήταν άρρωστος.