Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 11:29

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Φαβορί ο Πανθουριακός!", λέει ο Τάσος Καραλής για τον αυριανό τελικό

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Φαβορί ο Πανθουριακός!", λέει ο Τάσος Καραλής για τον αυριανό τελικό

Σε απόσταση… βολής από την κορυφή της Α' τοπικής βρίσκεται ο Τσικλητήρας μετά τη νίκη (1-2) στην Καλαμάτα επί του Απόλλωνα και την ισοπαλία (1-1) του πρωτοπόρου Πάμισου στους Γαργαλιάνους με τον Τέλλο Αγρα.

Η ομάδα της Πύλου μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τους Νησιώτες και θα πάει με τη ψυχολογία στα ύψη στον αυριανό τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας κόντρα στον Πανθουριακό. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος του Τσικλητήρα Τάσος Καραλής με δηλώσεις του στο "Notosport" χρίζει πάντως φαβορί τον Πανθουριακό, ο οποίος 8α διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο, σε αντίθεση με την ομάδα του που ετοιμάζεται για τον τρίτο της τελικό.

"Σ' έναν τελικό οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Για μένα όμως ο Πανθουριακός είναι το φαβορί, γιατί μας έχει κερδίσει με 5-1 στο πρωτάθλημα, μας ξέρει καλά, παίζει τα παιχνίδια του σε αυτό το γήπεδο και η ψυχολογία είναι με το μέρος του. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Σε ξενοδοχείο η αποστολή

Η αποστολή του Τσικλητήρα θα βρίσκεται από σήμερα στην Καλαμάτα, όπου και θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο "Horizon Blu", ενώ θα προπονηθεί το απόγευμα και στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ που θα φιλοξενήσει τον τελικό.

Χθες η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Μεθώνης, με το Νίκο Κακαλέτρη να μην υπολογίζει στα πλάνα του τόσο τον τιμωρημένο Μικελάτο, όσο και τον Τσώνη που υπέστη διάστρεμμα με τον Απόλλωνα και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Ακόμα στο εν λόγω ματς, ο Γραμματικόπουλος αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, όπως επίσης και του τραυματία Ανταλή.

 

Παρά τις σημαντικές απουσίες όμως υπάρχει αισιοδοξία για νίκη σε ένα ματς που ο Τσικλητήρας θα έχει και τη συμπαράσταση πολλών φίλων του από την Πύλο.