Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 11:59

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μείωσε τη διαφορά και αισιοδοξεί για τον τίτλο - Νοκ άουτ ο Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μείωσε τη διαφορά και αισιοδοξεί για τον τίτλο - Νοκ άουτ ο Παναγόπουλος

Ούτε ο Μεσσηνιακός μπόρεσε να βάλει φρένο στην Κυπαρισσία. Η ομάδα του Γιάννη Δανίκα πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Πάμισο. 

Η Κυπαρισσία για μία ακόμα φορά σκόραρε κατά.. ριπάς (4-0), ενώ κράτησε και το μηδέν στην άμυνα, έχοντας στο δεύτερο γύρο έξι νίκες με τέρματα 21-1!

"Εχουμε βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Η ψυχολογία έχει αλλάξει και πιστεύω στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο να χαμογελάσουμε", λέει ο Γιάννης Δανίκας.

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας αισιοδοξεί ότι η ομάδα του μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τον Πάμισο, εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. 

Η συνέχεια περιλαμβάνει μια δύσκολη τετράδα αγώνων με Εθνικό, Πανθουριακό, Α.Ο. Φαραί, και Σπερχογεία, όπου το μοναδικό εντός έδρας ματς είναι με τον Πανθουριακό.

 

"Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και πρώτα απ' όλα αυτό με τον Εθνικό. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα". Το μοναδικό αρνητικό για την Κυπαρισσία είναι ο τραυματισμός (στο γόνατο) του Φώτη Παναγόπουλου, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί με Δώριο και Μεσσηνιακό και εφόσον τελικά υποβληθεί σε αρθοσκόπηση, θα καθυστερήσει να επιστρέψει. Μια σημαντική απουσία στη γραμμή κρούσης ενόψει και των δύσκολων αγώνων, αλλά για την ώρα η Κυπαρισσία δείχνει να βρίσκει λύσεις και να σκοράρει με ευκολία.