Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 12:25

Μόνο ένας θα την… κερδίσει

Γράφτηκε από τον
Μόνο ένας θα την… κερδίσει

Μπορεί η γιορτή του… Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε, αλλά το φλερτ του Τσικλητήρα και του Πανθουριακού με την κούπα παραμένει έντονο. 

Οι δύο ομάδες θέλουν να την αγκαλιάσουν, αλλά μόνο ένας θα την κερδίσει απόψε. 

Η ομάδα της Πύλου ένιωσε αυτή τη χαρά πέρυσι σε αυτό το γήπεδο και ο πρωτάρης Πανθουριακός θέλει να πάρει τη θέση του σ' ένα τελικό που θα συγκεντρώσει εκατοντάδες κόσμου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα οι δύο ομάδες κρατούν χαμηλούς τόνους και η μία δίνει τον τίτλο του φαβορί στην άλλη. Ο Τσικλητήρας έχει θεωρητικά προβάδισμα λόγω ρόστερ και εμπειρίας, αλλά ο Πανθουριακός έχει ενθουσιασμό και το αβαντάζ ότι αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο. Επιπλέον έχει και τη ψυχολογία από τη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα με 5-1.

Το σημερινό ματς βέβαια δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της 15ης Νοεμβρίου. 

Οι δύο μονομάχοι έχουν πλέον αλλαγές στο ρόστερ και το ίδιο άγχος και προσμονή για τη νίκη. Η λογική λέει ότι θα πάμε σε ένα κλειστό τελικό, όπου και οι δύο προπονητές θα δώσουν έμφαση στα μετόπισθεν.

 

Οποιος προηγηθεί θα είναι κοντά στη νίκη, εκτός αν σημειωθεί γκολ από τα.. αποδυτήρια ή υπάρξει αποβολή και τραυματισμός που θα αλλάξει τα δεδομένα. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να απολαύσει τη γιορτή και οι πρωταγωνιστές να φύγουν αγκαλιασμένοι, άλλωστε γνωρίζουν εξ' αρχής ότι η κούπα θα φύγει το βράδυ της Τετάρτης μόνο με... έναν.