Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2016 12:56

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Βλέπει Λουτράκι σήμερα ο Καλογιαννίδης

Γράφτηκε από τον

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας για το κυριακάτικο κρίσιμο, όσο και δύσκολο εντός έδρας ματς με το Λουτράκι.

Η "Μαύρη Θύελλα" μετά τη νίκη στα Ψαχνά, καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής και παράλληλα να μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από το Λουτράκι.

 

Η προσεχής αντίπαλος της Καλαμάτας αγωνίζεται σήμερα στον τελικό του κυπέλλου Κορινθίας  με αντίπαλο τον Α.Ο. Ζευγολατίου. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Συνοικισμού στην Κόρινθο και ανάμεσα στους θεατές, θα είναι πιθανότατα και ο Κώστας Καλογιαννίδης.  Ο τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" θέλει να δει από κοντά τα θετικά και αρνητικά σημεία του Λουτρακίου ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Το ευχάριστο για το νεαρό προπονητή είναι ότι ο Γαλανόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος και ο Οττα που είχε κάποιες κράμπες στο φινάλε του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ως εκ τούτου η μοναδική απουσία θα είναι ο τραυματίας Παλιούρας που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.