Κυριακή, 04 Αύγουστος 2013 22:03

Δεν προχωρά η υπόθεση με Εμερζίδη στον Πάμισο, για Κακλαμάνο ρώτησε η διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Τελικά φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει η είσοδος του Κυριάκου Εμερζίδη στο διοικητικό σχήμα του Παμίσου. Ο Αθηναίος επιχειρηματίας έμεινε και το Σαββατοκύριακο στην Μεσσήνη και συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις με τα μέλη της διοίκησης του Παμίσου. Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε συμφωνία.
Οπως είχαμεψράψει και προχθές, ο Εμερζίδης ζήτησε να αναλάβει την θέση του προέδρου, να βάλει δικούς του ανθρώπους σε όλες τις θέσεις του δ.σ. και να οδηγήσουν μόνοι τους τον Πάμισο. Τα μέλη της τωρινής διοίκησης των «πράσινων» θεωρούν πως θα πρέπει να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος. Να μπει τώρα ο Εμερζίδης, να πάρει την θέση του προέδρου αλλά να υπάρχει και εκπροσώπηση της τωρινής διοίκησης. Να υπάρξει κατά κάποιο τρόπο μια "ασφάλεια" στην μεταβίβαση. Εφ' όσον πέσουν χρήματα στην ομάδα από το νέο διοικητικό σχήμα και προχωρήσει η ομάδα, τότε να συνεχίσουν μόνοι τους οι νέοι διοικούντες.
Αύριο θα γίνει η τελευταία συνάντηση των μελών της διοίκησης με τον Εμερζίδη, ωστόσο πλέον είναι ελάχιστες οι πιθανότητες συμφωνίας.

Εγινε επαφή
με Κακλάμάνο...

Μεταγραφικά, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παμίσου, έγινε επαφή - μέσω μάνατζερ - με τον γνωστό επιθετικό Αλέκο Κακλαμάνο. Ενα πολύ μεγάλο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος ωστόσο είναι πλέον και σε πολύ μεγάλη ηλικία. Εγινε μια κουβέντα σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, ωστόσο φαίνεται πολύ δύσκολο να προχωρήσει η μεταγραφή του στον Πάμισο.