Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2016 11:23

Επόμενος στόχος το νταμπλ για τον Τσικλητήρα Πύλου!

Γράφτηκε από τον
Επόμενος στόχος το νταμπλ για τον Τσικλητήρα Πύλου!

Ιστορία έγραψε προχθές ο Τσικλητήρας Πύλου ο οποίος με γκολ του Γραμματικόπουλου επικράτησε με 1-0 του Πανθουριακού στον τελικό και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Μεσσηνίας.

Μια μοναδική επιτυχία για την ομάδα της Πύλου η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα στο γήπεδο από παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους της ομάδας. Η συνέχεια των πανηγυρισμών δόθηκε στην Πύλο όπου το βράδυ φίλοι της ομάδας περίμεναν την αποστολή και έκαναν τη νύχτα μέρα αποθεώνοντας τους παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη, για να συνεχιστεί το γλέντι σε κατάστημα της πόλης.

Οι άνθρωποι της ομάδας στις δηλώσεις τους μετά το ματς έδωσαν το σύνθημα για τον επόμενο μεγάλο στόχο: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το νταμπλ! Ο πρόεδρος Τάσος Καραλής, ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και οι παίκτες της ομάδας, δήλωσαν πως πλέον στρέφουν την προσοχή στο πρωτάθλημα, όπου αυτή τη στιγμή ο Τσικλητήρας είναι στην 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πάμισο, ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές αλλά και το ντέρμπι με τους «πράσινους» την τελευταία αγωνιστική στην Πύλο!

Από χθες λοιπόν πανηγυρισμοί τέλος, με την προσοχή όλων να στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Δώριο, για την 22η αγωνιστική της Α' τοπικής. 

Όσον αφορά την συνέχεια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, θυμίζουμε πως πέρυσι ο Τσικλητήρας είχε κάνει μεγάλη πορεία φτάνοντας ένα βήμα πριν τον τελικό, μέχρι τους 4 τους θεσμού.

Η διάκριση στο Κύπελλο είναι ένας ακόμη μεγάλος στόχος για την ομάδα της Πύλου, τη στιγμή μάλιστα που φέτος η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο ερασιτεχνών θα πάρει αυτομάτως το εισιτήριο της ανόδου για την Γ' εθνική!

 

Η παρουσία και ομάδων της Γ' εθνικής στο φετινό Κύπελλο Ερασιτεχνών κάνει λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα στο θεσμό φέτος. Ο Τσικλητήρας όμως έδειξε και στον ημιτελικό με την Καλαμάτα την δυναμική του, οπότε δικαιολογημένα στην Πύλο πιστεύουν ότι με μια καλή κλήρωση όλα γίνονται…