Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2016 12:05

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κρίσιμη αγωνιστική στη μάχη της παραμονής

Γράφτηκε από τον

Μετά το πρώτο φετινό διπλό την περασμένη Κυριακή επί του Ηρακλή Ψαχνών, η Καλαμάτα πλέον έχει μπροστά της ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή. 

Οι Μεσσήνιοι θέλουν μόνο νίκη την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λουτράκι (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού), για την 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Μια αγωνιστική που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την παραμονή μιας και οι τέσσερις… ενδιαφερόμενες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους.

Καλαμάτα (18 β.) και Βύζας Μεγάρων (16 β.) είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα παίξουν εντός έδρας με τις δύο ομάδες που είναι ακριβώς πάνω από την ζώνη, το Λουτράκι (22 β.) και την Ερμιονίδα αντίστοιχα (20 β.). 

Δύο παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση στην βαθμολογία. Το πρώτο και κύριο ζητούμενο για την Καλαμάτα είναι φυσικά να κερδίσει το δικό της παιχνίδι και να πλησιάσει στον ένα βαθμό το Λουτράκι, παίρνοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα σε περίπτωση πιθανής ισοβαθμίας, αφού είχε φέρει ισοπαλία στο Λουτράκι στον πρώτο γύρο. Επιπλέον, σε περίπτωση νίκης, οι Μεσσήνιοι ενδέχεται να ανέβουν από τώρα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, αν χάσει στα Μέγαρα η Ερμιονίδα. Θυμίζουμε βέβαια πως σε δύο εβδομάδες η Καλαμάτα θα υποδεχθεί και την Ερμιονίδα.

Οι «μελανόλευκοι» και ο προπονητής τους Κώστας Καλογιαννίδης γνωρίζουν την κρισιμότητα του Κυριακάτικου αγώνα και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πάρουν το ματς, ενώ ευελπιστούν και σε στήριξη των φιλάθλων της ομάδας στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.

 

Αγωνιστικά, η ομάδα προπονήθηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο με τον Καλογιαννίδη να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον τραυματία Παλιούρα.