Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2016 16:08

Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα σε επτά ΠΑΕ για «ύποπτους» αγώνες

Γράφτηκε από τον

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη σε επτά συλλόγους της Super League και της Football League.

Η δίωξη ασκήθηκε στις ΠΑΕ Πανιώνιος, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακός, Χανιά και Εργοτέλης, αφορά δε αγώνες των προαναφερόμενων ομάδων που θεωρούνται «ύποπτοι» προς χειραγώγηση, για λόγους που έχουν να κάνουν με το στοίχημα.

Οι διώξεις αφορούν στις συναντήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας Παναχαϊκή-Λεβαδειακός 1-4, Πανελευσινιακός-Ξάνθη 0-5, Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-0, καθώς και τον αγώνα της Football League Πανελευσινιακός-Χανιά 3-1.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε διώξεις:

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005 και Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 και Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ A.O. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε. ΠΑΝEΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 και Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. νομίμως εκπροσωπουμένων, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ