Κυριακή, 04 Αύγουστος 2013 23:09

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

 

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν ο Τέλλος Αγρας.

 

Στο γήπεδο των Γαργαλιάνων βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Αγγελόπουλο, ο αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Στάθης Ανδρινόπουλος, ο προπονητής Θανάσης Λακριντής με το συνεργάτη του Κώστα Γεωργακόπουλο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι παλιοί και τα επτά αποκτήματα. Φυσικά δεν έλειψαν και οι λίγοι αλλά φανατικοί φίλοι της ομάδας που έχουν ενθουσιαστεί από τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση στο μεταγραφικό μέτωπο.
Αφού μοιράστηκε το αθλητικό υλικό, ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια μίλησαν στους παίκτες ο αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Στάθης Ανδρινόπουλος που τους ευχήθηκε καλή χρονιά, δίχως τραυματισμούς και ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Αγγελόπουλος που σημείωσε πως φέτος ο πήχης έχει μπει πιο ψηλά επισημαίνοντας την στενή συνεργασία που θα υπάρχει πλέον με την Α.Ε. Γαργαλιάνων.
Στο γήπεδο άλλωστε βρέθηκαν οι διοικούντες της Ενωσης Γαργαλιάνων, ο προπονητής Τάκης Κάππος και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Το ρόστερ της πάντως δεν έχει συμπληρωθεί μιας και ορισμένα νεαρά παιδιά θα μετακινηθούν από τον Αγρα στη δεύτερη ομάδα της πόλης και το αντίστροφο.
Ο προπονητής Θανάσης Λακριντής που συνεχίζει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο για τρίτη χρονιά έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα, όντας φειδωλός στις δηλώσεις του και θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους:
"Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει, συνεχίζουμε κάτι που ξεκινήσαμε πριν δύο τελευταία χρόνια. Θέλουμε να στηριχθούμε πάλι σε ντόπια νεαρά παιδιά και να δουλέψουμε ώστε να υπάρξει βελτίωση. Φέτος ήρθαν στην ομάδα παίκτες ουσίας ώστε να βοηθήσουν σε αυτό το στόχο.
Θα γίνει σκληρή δουλειά στην προετοιμασία με σκοπό να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα το οποίο θα είναι πολύ δυνατό με πολλές καλές ομάδες. Ο μέσος όρος ηλικίας έχει κατέβει τα τελευταία χρόνια και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τη νέα σεζόν.
Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και παρέχει όλα τα εχέγγυα στους ποδοσφαιριστές ώστε να καθιερωθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω. Στο διοικητικό κομμάτι ο πήχης ανεβαίνει κάθε χρόνο και ψηλότερα και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί. Τέλος, θέλω να τονίσω πως αποτελεί μεγάλο επίτευγμα για το ποδόσφαιρο της περιοχής, η στενή συνεργασία που ξεκίνησε με την άλλη ομάδα της πόλης, την Α.Ε. Γαργαλιάνων. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουν εκεί τις βάσεις τα νεαρά παιδιά δουλεύοντας σωστά και ύστερα να
μεταπηδούν στον Αγρα".
Οσον αφορά το ρόστερ ο Τέλλος Αγρας ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας επτά ποδοσφαιριστές, στη  πλειοψηφία πρώτης γραμμής. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Θανάσης Ψωρομύτης, Δημήτρης Σώκαλης, Λυκούργος Ν. Ανδρώνης, Σταύρος Σώκαλης, Γιάννης Μέντζας, Ακης Τσώλης και Θανάσης Γεωργιόπουλος, ενώ στα σκαριά είναι ακόμη η μεταγραφή ενός ακόμη έμπειρου ποδοσφαιριστή.
Από την περσινή ομάδα συνεχίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Χρήστος Λαμπίρης, Λυκούργος Χ. Ανδρώνης, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Κώστας Γεωργόπουλος, Γιώργος Παπανδρεόπουλος, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Θοδωρής Πότσης, Βαντίμ  Κολεζνιτσένκο, Πέτρος Μπουλόν, Χρυσόστομος Δημητρόπουλος και Φώτης Ζόμπολος.