Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 13:48

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2: Βαδίζει από νίκη σε νίκη

Γράφτηκε από τον

Την έβδομη σερί νίκη της πέτυχε η Κυπαρισσία στο Μελιγαλά επί του Εθνικού με 0-2.

Οι πρωταθλητές μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με δύο γκολ διαφορά, έχοντας για σκόρερ τους Κόλλια και Γιαννόπουλο.

Ετσι ο ΑΟΚ συνεχίζει να διεκδικεί το πρωτάθλημα, όντας σε εξαιρετική κατάσταση στο β' γύρο.

Παραιτήθηκε το Σάββατο ο Κλάδης!

Από την άλλη στον Εθνικό η κατάσταση είναι... μπερδεμένη, με τον Κώστα Κλάδη να ανακοινώνει την παραίτηση του από τον "κυανόλευκο" πάγκο το Σάββατο το απόγευμα για άγνωστο λόγο!

Ετσι η ομάδα του Μελιγαλά κατέβηκε στο χθεσινό ματς, με τους δύο πιο παλιούς της παίκτες Ζαχαρία Αθανασόπουλο και Νίκο Μακρυνιώτη να εκτελούν χρέη προπονητή.

"Καθάρισε" στο πρώτο με Κόλλια, Γιαννόπουλο 

Οι φιλοξενούμενοι στο 7' βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μοντεσάντο να σεντράρει και τον Κόλλια με κεφαλιά να κάνει το 0-1.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και δεν προσφερόταν για ποιοτικό ποδόσφαιρο, ενώ υπήρχε και δυνατός αέρας.

Στο 30' ο Κανελλόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώνας διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Στο 37' ο Γιαννόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο κάτω από το χώρο του κέντρου με την μπάλα (με τη βοήθεια του αέρα) να ξεγελά τον νεαρό Μερκούρη και να καταλήγει στα δίχτυα (0-2).

Στο 41' το σουτ του Μοντεσάντου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός προσπάθησε να μειώσει και είχε καλές στιγμές με τους Μουστάκα, Καραγιάννη και Πανταζή.

Η Κυπαρισσία που έπαιξε με αμυντική τακτική σε αυτό το διάστημα, είχε και δεύτερο δοκάρι στο 71' με σουτ του Κόλλια και ενώ είχε βρει την μπάλα ο Μερκούρη.

Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Μπασιλάρη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρη, Παπαδόπουλος (37' λ. τρ. Γεωργακόπουλος), Μακρυνιώτης, Μουστάκας, Φωτιάδης (55' Θεοδωρόπουλος), Καρατζούλιας, Πανταζής, Καραγιάννης, Θανόπουλος, Γεωργόπουλος, Κανελλόπουλος (71' Λάγιος).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Καμποσιώρης (55' Μανδραπήλιας), Κόλλιας (78' Μιτρόφ), Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (46' Αργυρόπουλος).

* Τον 27χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Καπετανάκη από τον ΠΑΟ Βάρδας απέκτησε ο ΑΟΚ. Από την άλλη ίσως αποχωρήσει ο Ανδρέας Αντωνόπουλος.

 

* Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί την Τετάρτη ο 29χρονος επιθετικός του ΑΟΚ Φώτης Παναγόπουλος. Κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί εκτός δράσης για 25 περίπου ημέρες.