Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 13:29

Δεν τα παρατούν στο Μελιγαλά για άνοδο στη Γ' εθνική!

Γράφτηκε από τον


Δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το θέμα με την πιθανή συμμετοχή τους στη Γ' εθνική κατηγορία στον Εθνικό Μελιγαλά, παρά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή.

Αυτό που λένε οι ιθύνοντες της ομάδας είναι πως δικαιούνται θέση στη νέα Γ' εθνική από τη στιγμή που οι ομάδες στον όμιλο μας είναι 15 και η προκήρυξη έκανε λόγο για 16. Αρα υπάρχει μια κενή θέση που επιθυμεί να την πάρει ο Εθνικός Μελιγαλά, έχοντας την προφορική διαβεβαίωση (μπορεί να γίνει και γραπτή) του Διαγόρα Βραχνέικων πως δεν επιθυμεί να παίξει στη
Γ' εθνική. Ετσι η διοίκηση του Εθνικού έστειλε έγγραφο στην ΕΠΣΜ που ζητεί επίσημη συνάντηση με τον πρόεδρο Αριστείδη Σταθόπουλο, όπου θα του ζητήσει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διεκδικηθεί η κενή θέση από την ομάδα του Μελιγαλά. Παράλληλα στο Μελιγαλά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και στον Περιφερειάρχη, ενώ έβαλαν και δικηγόρο για την υπόθεση.
Επιπλέον τονίζουν πως έχουν το χρονικό περιθώριο να το… παλέψουν από τη στιγμή που δόθηκε παράταση στις ομάδες της κατηγορίας μέχρι τις 23 Αυγούστου ώστε να καλύψουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προς την ομοσπονδία.