Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 17:02

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Το γρήγορο γκολ του Θεοδωρόπουλου του έδωσε τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Με τον Θεοδωρόπουλο να βρίσκει δίχτυα στο 15' ο Ολυμπιακός Καλαμάτας επικράτησε χθες το απόγευμα στο "Γ. Λουκαρέας" της Ανδρούσας με 1-0.

Ήταν ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, είχε δυνατά μαρκαρίσματα, αρκετά νεύρα από τους ποδοσφαιριστές, που είχαν σαν αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει δύο φορές το παιχνίδι για να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, αλλά και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η πρώτη ήταν στο 35' σε φραστικό επεισόδιο που είχαν οι Λυμπερόπουλος, Γκούνης και η δεύτερη στο 54' όταν ο διαιτητής Νικολόπουλος δεν διαπίστωσε παράβαση σε πέναλτι που ζήτησε η Ανδρούσα σε χέρι του Πολυμενέα.

Κατά τα άλλα η Ανδρούσα έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να βγαίνει μπροστά με οργανωμένες επιθέσεις όμως δεν είχε ουσία και έτσι δεν μπόρεσε να σκοράρει και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς και να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος. Αγωνιστικά δεν έκαναν καλή εμφάνιση, δημιούργησαν κάποιες φάσεις μπροστά στην εστία του Κατσίποδα, αλλά πέρα από το γκολ στο 15' δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά.                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Φάσεις - γκολ

 Στο 11' δυνατό σουτ του Πατσιώτη λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Λυμπερόπουλος. Στο 15' πάσα του Παπαδέα για τον Αλεξανδρόπουλο, αυτός έφτασε στην περιοχή από τα πλάγια έκανε τη συρτή σέντρα και ο Θεοδωρόπουλος με διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Λυμπεροπούλου και πέτυχε έτσι το 1-0. Στο 20' σέντρα του Πατσιώτη στη μικρή περιοχή σχεδόν πετάχτηκε ο Μαρούδας και με κεφαλιά έδιωξε την μπάλα κόρνερ, διώχνοντας την λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26' σέντρα Κατσιβαρδέα λίγο έξω από την περιοχή για τον Πατσιώτη που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. στο 47' σουτ του Ηλιόπουλου από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από τη συμβολή των δοκαριών. Στο 52' σέντρα του Αλεξανδρόπουλου στο β' δοκάρι ο Μαρούδας έκανε την κοντινή κεφαλιά απέκρουσε ο Κατσίποδας και η μπάλα έφτασε στον Θεοδωρόπουλο που σούταρε αμέσως στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 66' ο Πατσιώτης εκτέλεσε κόρνερ ο Λυμπερόπουλος υπό πίεση αντιπάλων και συμπαικτών έδιωξε την μπάλα πάνω στον Κάλλα, αυτός έκανε αμέσως το συρτό σουτ για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 82' ο Αντωνίου εκτέλεσε φάουλ ο Κρεμύδας έκανε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Λυμπεροπούλου κατόρθωσε να μπλοκάρει διατηρώντας την μπάλα έξω από τη γραμμή του τέρματος.

Στο 54' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Κρεμύδας έκανε τη σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πολυμενέα. Ο διαιτητής στις διαμαρτυρίες των παικτών της Ανδρούσας τους είπε ότι δεν υπήρξε παράβαση, γιατί ο παίκτης είχε κολλημένο το χέρι στο σώμα του. 

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γιαννέτσος, Μανιατέας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Μαρούδας, Στ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Παπαδέας (50' Τζίφας), Τσαναλίας, Θεοδωρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (65' λ. τρ. Καρλαύτης), Αναγνωστόπουλος (57' Μαγουλιανίτης)

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κατσιβαρδέας (79' Αντωνίου), Κρεμμύδας, Γκούνης, Γεωργιόπουλος,  Τσώνης (55' Βοσνάκης), Μπαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Πατσιώτης, Τσέλα (50' Κάλλας), Καντζιλιέρης.