Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 18:27

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Ο Χανδριναϊκός και ο Απόλλων Πεταλιδίου μοιράστηκαν τους βαθμούς στη σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Μεθώνης με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Οι δύο αντίπαλοι πέρα από τα γκολ που σημείωσαν είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα και να φτάσουν ο καθένας στη νίκη. Όμως πέρα από τα δύο γκολ δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα για 3η φορά και έτσι έμειναν ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας.

Το σκορ άνοιξε στο 32' για τους φιλοξενούμενους ο Δ. Κορμπής με πλασέ αξιοποιώντας το κόρνερ του Ξαρχάκου. Στο 38' ο Φωτόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και ο διαιτητής Καρβούνης υπέδειξε το πέναλτι. Ο Δ. Κατσιγιάννης ευστόχησε από τα 11 βήματα και "έγραψε" το 1-1. Με τον ίδιο τρόπο πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ η ομάδα του Πεταλιδίου. Συγκεκριμένα στο 62' ο Δ. Κορμπής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό. Ο διαιτητής Πλακογιάννης υπέδειξε το πέναλτι και ο Ξαρχάκος με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-2.  Στο 66' από κόρνερ του Λιτό ο Καλδής με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 2-2. Στο 72' ο Κόντι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 85' ο Κοστόφ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Νικητόπουλο, έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του αντιπάλου του. Οι γηπεδούχοι μετά το 2-2 έχασαν καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Καλδή και Γιάνναρη, ενώ στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 10' έβαλαν γκολ με τον Γιάνναρη, όμως ο διαιτητής Καρβούνης το ακύρωσε με την υπόδειξη του βοηθού του.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Λιτό, Κόντι, Δ. Κατσιγιάννης, Καρανταράκης, Ι. Κατσιγιάννης, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Μεμά (60' Καλδής), Καραμπάτσος (67' Σαχινάϊ), Γιάνναρης.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αγγ. Δαμήλος, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46' Παναγόπουλος), Δ. Κορμπής, Γιαννόπουλος, Αρ. Δαμήλος (77' Σαραντόπουλος), Κοστόφ, Ξαρχάκος, Μπογκντάνι (63' Σαρατσιώτης).