Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 19:09

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 1-0: Απομακρύνθηκε κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Καραματσούκη ο Νέος Άρις έκανε άλλο ένα βήμα για τη σωτηρία του, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 του Παπαφλέσσα Χώρας.

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, φάνηκε ότι θα κριθεί στο γκολ και η ομάδα που θα το πετύχαινε θα έπαιρνε τους τρεις πόντους. Το κατάφεραν οι γηπεδούχοι και απομακρύνθηκαν προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη. Ήταν στο 70' όταν ο Καραματσούκης "έκλεψε" την μπάλα από αμυντικό μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0. Ο προπονητής του Νέου Αρι Τάσος Χαρίτος σε σύντομη αναφορά του για το ματς και τη νίκη μας είπε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς πιο νωρίς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη σοβαρότητα που δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα είναι πιο κοντά στην παραμονή αλλά ακόμη δεν την έχουμε αγγίξει οριστικά».

Από την άλλη μεριά ο Παπαφλέσσας Χώρας, προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του ματς για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και αν δεν γινόταν το λάθος από το οποίο προήλθε το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση, θα μπορούσε να φύγει από τον Αρι τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.

Παρά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και το δυνατό αέρα που έκανε πιο δύσκολο το έργο των παικτών, οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν, πέρα από τον γκολ που έκρινε το ματς.

Στο 15' σε σέντρα-γύρισμα στην περιοχή ο Μπολκβάτζε δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 55' από σέντρα του Καραματσούκη, ο Ι. Σκαλιώτης μόνος στο β' δοκάρι έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα βρήκε σε αμυντικό χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 66' ο Ι. Σκαλιώτης έκανε σουτ έξω από την περιοχή, ο Λινάρδος δεν κατάφερε να μπλοκάρει και στη συνέχεια ο Καραματσούκης πλάσαρε για να αποκρούσει αμυντικός σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στο 80' ύστερα από σέντρα του Ι. Σκαλιώτη, ο Μαρκόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως απέκρουσε ο Λινάρδος. Στο 91' σουτ του Ι. Σκαλιώτη από πλάγια θέση απέκρουσε σωτήρια ο Λινάρδος.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Πλέκη (50' Καπόγλης), Π. Σκαλιώτης, Κωστόπουλος, Αρβανίτης, Αναστασόπουλος, Σαρρής, Μαρκόπουλος (85' Κάλελης), Καραματσούκης (84' Κατσιμαγκλής), Ι. Σκαλιώτης, Φλέσσας.

 

ΧΩΡΑ: Λινάρδος, Γκεβόρι, Γρηγορόπουλος, Αϊβαλής, Ρουσσόπουλος  (75' Παναγιωτέας), Τσέρτος, Δ. Κανελλόπουλος (65' Σταματόπουλος), Τηλεμάχου, Δημόπουλος, Μπάρκας, Μπολκβάτζε.