Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 19:53

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΜΕΘΩΝΗ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΜΕΘΩΝΗ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ακρίτας Κορώνης κέρδισε στην έδρα του με 2-0 τη Μεθώνη.

Η ομάδα της Κορώνης με αυτή τη νίκη συνεχίζει να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και παραμένει σε τροχιά ανόδου. Από την άλλη η Μεθώνη με την ήττα παρέμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί στα επόμενα παιχνίδια να μαζέψει όσο περισσότερους πόντους γίνεται ώστε να σωθεί.

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου και έφτασαν στη νίκη. Με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια στις πολλές φάσεις που έκαναν οι Μουτζούρης, Τσάνι, πριν το 1-0 και μετά, καθώς και στο β' ημίχρονο, αλλά και μια κλασική με τον Κουτσολία σε αυτό το διάστημα, θα μπορούσαν να πετύχουν νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Τα γκολ με τα οποία έφτασε στην κατάκτηση των τριών πόντων σημείωσαν οι Τσάνι και Μουτζούρης. Στο 20' από γύρισμα του Κ. Μάραντου, ο Τσάνι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 55' σέντρα του Αν. Μάραντου στην περιοχή, στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Μουτζούρης και με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 2-0.

Η Μεθώνη μπορεί να μην έκανε καλή εμφάνιση, όμως είχε κάποιες φάσεις για να διεκδικήσει τουλάχιστον την ισοπαλία. Συγκεκριμένα στο 62' ο Κουφός με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 80' πλασέ του Καλδή απέκρουσε εξ επαφής ο Σπυρόπουλος.

Στο 73' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καλδής σημείωσε γκολ, όμως ο διαιτητής Σερεμέτης το ακύρωσε υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ.

ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπλάνας, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Αν. Μάραντος, Κ. Μάραντος, Τσάνι, Μουτζούρης (60' Κουτσολίας), Σταμάτης (70' Μπόκολος), Φωτεινάκης.

 

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Μανιάτης, Κουφός, Κατσούλης, Βασιλόπουλος, Σαμπάνι (58' Τσατάς), Εμμανουήλ, Μουλαβασίλης, Μπουντάς (84' Μπαμπαλής), Π. Καλδής, Βλαχόπουλος.