Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2016 12:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στένεψαν τα περιθώρια, ενώ ακολουθεί δύσκολο ματς στο Αργος

Γράφτηκε από τον

«Η επόμενη μέρα δεν συγχωρεί άλλα λάθη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καλογιαννίδης μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα με το Λουτράκι (ήττα 1-2), ο οποίος έφερε τους Μεσσηνίους σε ακόμη πιο δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή στην Γ' εθνική.

Και πραγματικά τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ πλέον για την Μεσσηνιακή ομάδα με τον τεχνικό της αλλά και όλους στο μελανόλευκο στρατόπεδο να γνωρίζουν πως στα επόμενα ματς η ομάδα πρέπει να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο για να αντιστρέψει την κατάσταση και να καλύψει τους τρεις βαθμούς που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Κόντρα στο Λουτράκι η Καλαμάτα πλήρωσε δύο σοβαρά αμυντικά λάθη και ταυτόχρονα δεν είχε την μαχητικότητα που απαιτούσε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Δεν αντέδρασε μετά το 0-1 στο 27' και δεν εκμεταλεύτηκε το ότι ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες στο 65'. Αντίθετα, στο 77' έγινε το 0-2 και μόνο τότε οι «μελανόλευκοι» έδειξαν να αφυπνίζονται, πίεσαν πολύ το Λουτράκι στο τελευταίο 15λεπτο, μείωσαν, και είχαν 1-2 καλές φάσεις για να ισοφαρίσουν.

Με 15 καλά λεπτά όμως συνήθως δεν κερδίζεις τέτοια ματς και η Καλαμάτα για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να κερδίσει ένα ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Το Λουτράκι πλέον ξέφυγε 7 βαθμούς από την Καλαμάτα η οποία πλέον κυνηγά την Ερμιονίδα (είναι τρεις βαθμούς μπροστά), την οποία θα υποδεχθεί σε δύο εβδομάδες. 

Μεσολαβεί ένα πολύ δύσκολο ματς, την Κυριακή στο Αργος με τον δεύτερο Παναργειακό. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα αναμένεται μεγάλος, όμως εδώ που έχει φτάσει η Καλαμάτα οφείλει να χτυπά όλα τα ματς. 

Οσον αφορά το πρόγραμμα, οι Μεσσήνιοι στις 10 τελευταίες αγωνιστικές θα δώσουν πέντε ματς στην Καλαμάτα και πέντε εκτός έδρας.

Μέσα θα παίξουν με Ερμιονίδα, Κανάρη Νενήτων, ΑΟ Λεβάντε, Χαλκίδα και Βάρδα. Και εκτός έδρας με Παναργειακό, Αιολικό, Παναρκαδικό, Σπάρτη και Βύζα Μεγάρων. 

Ο Καλογιαννίδης εκφράζει ακόμη την πίστη ότι στο τέλος η ομάδα θα πετύχει το στόχο της, όμως για να γίνει αυτό η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερη στην συνέχεια.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα είχαμε τα συνηθισμένα πλέον… λαϊκά δικαστήρια με αρκετούς φιλάθλους να καταλογίζουν ευθύνες σε διοίκηση και παίκτες για το νέο άτυχο αποτέλεσμα.

 

Τέλος, ο Ηρακλής Ψαχνών φαίνεται πως κόντρα στην Καλαμάτα έδωσε το τελευταίο του ματς, την προπερασμένη αγωνιστική. Την Κυριακή δεν πήγε να παίξει κόντρα στον ΑΟ Λεβάντε, λόγω οικονομικών προβλημάτων και αν δεν αλλάξει κάτι αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα.