Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2016 14:22

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Γιάννη Καπετανάκη

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Γιάννη Καπετανάκη

Την εστία της Κυπαρισσίας θα υπερασπίζεται πλέον ο Γιάννης Καπετανάκης.

Ο 27χρονος γκολκίπερ αποτελεί το τρίτο χειμερινό απόκτημα μετά τους Μοντεσάντο και Φράγκο. Πρόκειται για τερματοφύλακα με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, Μέχρι πρότινος έπαιζε στη Βάρδα, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Πανόπουλο και Ηλειακό Λεχαινών. Ο Καπετανάκης θα κάνει ντεμπούτο στο προσεχές εντός έδρας ματς με τον Πανθουριακό, καθώς ο Ανδρέας Αντωνόπουλος θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Ο βασικός γκολκίπερ του ΑΟΚ ζήτησε να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους και η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση του Καπετανάκη.

Αγωνιστικά, η Κυπαρισσία πέρασε την Κυριακή νικηφόρα και από το Μελιγαλά επικρατώντας με 2-0 του Εθνικού, χωρίς όμως να πιάσει καλή απόδοση.

"Δεν είχαμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και μετά κάναμε διαχείριση. Ηταν βέβαια σε άσχημη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος για να βάλουμε την μπάλα κάτω. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη 7η σερί νίκη, χωρίς να δεχτούμε πάλι γκολ", το σχόλιο του Γιάννη Δανίκα. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας εφιστά την προσοχή των παικτών του στον Πανθουριακό, όπου το ζητούμενο είναι η νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Διότι η τριφυλιακή ομάδα παρά το σερί επιτυχιών, βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο. 

Αρθροσκόπηση ο Παναγόπουλος

Κόντρα στον Πανθουριακό θα απουσιάσει και πάλι ο Φώτης Παναγόπουλος. Ο έμπειρος φορ θα υποβληθεί αύριο σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός έδρας για 20 με 25 μέρες.