Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 20:01

Ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο φιλόδοξος Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο φιλόδοξος Απόλλωνας Καλαμάτας



Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας περιόδου έκανε σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας στο γήπεδο του Κορδία, που θα είναι η έδρα του την προσεχή περίοδο.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος και οι συνεργάτες του Βαγγέλης Σκουρλέτης και Κώστας Δημόπουλος περίμεναν στο γήπεδο 25 περίπου ποδοσφαιριστές και ξεκίνησαν το τρέξιμο.
Πάντως η επίσημη "πρώτη" της καλαματιανής ομάδας θα γίνει την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Κορδία, όπου θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Η καλαματιανή ομάδα θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην πρώτη κατηγορία του νομού και ο Γρηγορόπουλος θα έχει στη διάθεση του ένα αρκετά ισχυρό ρόστερ. Εχουν γίνει ήδη 9 μεταγραφές, όμως θα αποκτηθεί ακόμη ένας Σενεγαλέζος επιθετικός και άλλοι δύο Μεσσήνιοι παίκτες. Το ρόστερ του Απόλλωνα Καλαμάτας αποτελείται από τους εξής 27 ποδοσφαιριστές: Παναγιώτης Πολυμενέας, Νίκος Γουρνάς, Παναγιώτης Τάγαρης, Αποστόλης Τρικουράκης, Χρήστος Παπαγεωργίου, Βαγγελης Κουκέας, Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Κώστας Μάλαμας, Κώστας Σαραντόπουλος, Στέλιος Μαργιόλης, Χρήστος Μαργιόλης, Αλέξης Γεωργουδιός, Δημήτρης Πολυμενέας, Βασίλης Θειακός, Γιάννης Βλαχογεωργακόπουλος, Νίκος Κορδελάκος, Γιώργος Σκουφάκης, Δημήτρης Αντωναίος (παλιοί), Βαγγέλης Καπακλής, Πέτρος Κέρμαλης, Γιώργος Ζάρκας, Στάθης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Τσορώνης, Κώστας Ροβολής, Δημήτρης Πολυμενέας, Αγγελος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Χριστόπουλος (νέοι).