Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 21:39

Με στόχο να κάνει και φέτος μια αξιοπρεπή πορεία ξεκίνησε η Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Να συνεχίσει την παράδοση, που τη θέλει τα τελευταία χρόνια να έχει αξιοπρεπή πορεία στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ, θέλει η Σπερχογεία.
Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χριστόπουλος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της Σπερχογείας.
«Θέλουμε να συνεχίσουμε την παράδοση, που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαστε μια ομάδα αξιοπρεπής και θέλουμε και τη νέα σεζόν να ισχύσει το ίδιο. Να μας σέβονται οι αντίπαλες ομάδες, όπως τις σεβόμαστε και εμείς. Επίσης στόχος μας είναι για άλλη μια χρονιά να παίξουμε καλό και σωστό ποδόσφαιρο».
Ανάλογη ήταν και η ομιλία του προπονητή Τάσου Χατζηαγγελή στους παίκτες αμέσως μετά και ακολούθως τους ανακοίνωσε το πρόγραμμα προπονήσεων για όλη την εβδομάδα.
Στην σημερινή πρεμιέρα των "ταύρων" παραβρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής με το συνεργάτη του Νίκο Γιακουμή, οι παλιοί ποδοσφαιριστές και τα νέα ποδοσφαιρικά αποκτήματα.
Από τους παίκτες το "παρών" έδωσαν οι Πάρις Καλλιντέρης, Παναγιώτης Γιακουμής, Μανώλης Μούστος, Χρήστος Κλουβάτος, Γιώργος Κουμούτσος, Εκτορας Στέφανος, Ευθύμης Δωδέκατος, Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Θέμις Καράμπελας, Γιώργος Δωδέκατος, Βασίλης Μαλλικούρτης, Βασίλης Γιαννίκος, Μένης Παπανικολόπουλος, Νίκος Εμμανουήλ, Θωμάς Μπόκος, Βασίλης Βασιλόπουλος, Γιάννης Γιακουμής (παλιοί παίκτες), Στέλιος Κουτίβας, Φώτης Μπαλόπουλος, Κώστας Διαμαντής, Ντε Μάρκο, Δημήτρης Γιακουμής, Δημήτρης Δικαίος, Παναγιώτης Βασιλογιαννόπουλος, Ηλίας Μπουζαλάς, Γιάννης Καραχάλιος, Βαγγέλης Μανιάτης και Κώστας Παγώνης (νέα πρόσωπα).
Σε ότι αφορά τους τρεις τελευταίος, ο Καραχάλιος πρόερχεται από την παιδική ομάδα, ο Μανιάτης επέστρεψε από την Α.Ε. Αβίας, ενώ ο Παγώνης αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, αλλά απομένει να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες με τον Απόλλωνα Καλαμάτας (την προηγούμενη ομάδα του).
Επίσης συμμετείχαν στην προπόνηση και οι Δημήτρης Μπούνας, Θανάσης Κλουβάτος, που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πάρουν μεταγραφή.