Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 18:19

Τέλος ο Μαυρέας από τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον
Τέλος ο Μαυρέας από τον Πάμισο

Πριν λίγο ο Αντώνης Μαυρέας έλυσε την συνεργασία του με τον Πάμισο. Ο Μεσσήνιος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του στην διοίκηση η οποία την έκανε δεκτή.

 

Πάμισος και Αντώνης Μαυρέας έλυσαν σήμερα το απόγευμα την συνεργασία τους! Ο Μεσσήνιος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του στον Γιώργο Πετρουλάκη θεωρώντας ότι πρέπει κάτι να αλλάξει στην ομάδα στην κρίσιμη αυτή στιγμή. Η διοίκηση την έκανε δεκτή και έτσι ο Μαυρέας αποτελεί παρελθόν για τον Πάμισο.
Ο συνεργάτης του Αντώνης Παπαγιαννόπουλος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Δώριο ενώ η διοίκηση ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του Μαυρέα.
Το διαζύγιο με το Μαυρέα ήρθε να προστεθεί στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στους πράσινους μετά την σημερινή απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΜ που αφαιρεί ουσιαστικά έξι βαθμούς και περιορίζει τις πιθανότητες της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου.
Από την κορυφή της Α' τοπικής και το +3 από τον Τσικλητήρα, ο Πάμισος βρίσκεται πλέον στο -3 από την ομάδα της Πύλου και επιπλέον ισοβαθμεί με την Κυπαρισσία, από την οποία ήταν έξι βαθμούς μπροστά.
Το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ στις τάξεις της ομάδας. Η διοίκηση βέβαια, μέσω του Γιώργου Πετρουλάκη, εξέφρασε την δυσαρέσκεια της τονίζοντας ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο.
Από την άλλη όμως, το λάθος των «πράσινων» όσον αφορά την μεταγραφή και την χρησιμοποίηση του Μουλιάτου είναι δεδομένο, κάτι που γνωρίζουν στη Μεσσήνη, όπως και το δικό τους μερίδιο ευθύνης…

Θέμα με Χελά
και Τσουλάκο

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει θέμα και με δύο βασικούς παίκτες της ομάδας που έχουν εκδηλώσει επιθυμία να φύγουν, τους Τσουλάκο και Χελά. Ο Χελάς ζήτησε από τη διοίκηση των νησιωτών την ελευθέρας του για να συνεχίσει αλλού. Όσον αφορά τον Τσουλάκο και αυτός θέλει να φύγει. Οι πιθανότητες παραμονής του Χελά είναι πάντως σαφώς περισσότερες από αυτές για Τσουλάκο.
.