Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 22:30

Εγινε η πρώτη συνάντηση στην Δόξα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Εγινε η πρώτη συνάντηση στην Δόξα Καλαμάτας

Η πρώτη συνάντηση διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών έγινε σήμερα στα αποδυτήρια της Δόξα Καλαμάτας. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαλάμπρος, τα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Σπύρος Καρούμπαλης και οι παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και το ξεκίνημα της χρονιάς βρίσκει τους ανθρώπους να αισιοδοξούν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου η ομάδα θα συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.
Ο κ. Παπαλάμπρος έβαλε εξ αρχής ψηλά τον πήχη: «Οι στόχοι μας φέτος θα είναι υψηλοί. Ξεκινάμε με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε. Χρειάζεται πάνω από όλα πειθαρχία και σεβασμός στην ομάδα και στον αντίπαλο». Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του κ. Καρούμπαλη ο οποίος αναφέρθηκε και στις λεπτομέρειες της προετοιμασίας. Επιπλέον χθες μοιράστηκε το αθλητικό υλικό στους παίκτες καθώς σήμερα στις 8.30 μ.μ. θα ξεκινήσει το τρέξιμο στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».
Από πλευράς ποδοσφαιριστών, στα αποδυτήρια της Δόξας βρέθηκαν χθες οι παλιοί Τάκης Αναστασόπουλος, Μιχάλης Βούλγαρης, Γιάννης Αναστασόπουλος, Παύλος Αναστασόπουλος, Θοδωρής Αναστασόπουλος, Γιώργος Κυριαζόπουλος, Μάριος Καννάς, Παύλος Κρεμμύδας, Κανάρης Μπούνας, Γιώργος Νινιός, Σταύρος Δημόπουλος, Νικήτας Δημόπουλος, Γιάννης Θεωδορακόπουλος, Μιχάλης Τζαβάρας, Γιώργος Τζουμάκης, Τάφα Βόλφυ, Νίκος Στυλιανόπουλος, Δημήτρης Σιψάς, Δημήτρης Αγγλούπας, Κώστας Παπαλάμπρος καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Αποστόλης Γκολώνης, Αλέξης Παπαδόπουλος, Νίκος Κοζομπόλης, Γιάννης Σπανός, Γιάννης Χατζηαντωνίου, Ηλίας Ψαρρέας, Διονύσης Δημόπουλος, Βασίλης Δημόπουλος, Παύλος Πείδης, Αρις Κανναβός.