Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 22:31

Εκδήλωση στα πρότυπα ομάδων Σούπερ Λίγκας ο Α.Ο. Φαραί που τίμησε Μητρόπουλο, Μαυρίκη και Μητσέα

Γράφτηκε από τον



Μια εντυπωσιακή εκδήλωση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδων Σούπερ Λίγκας και δεν έχει πραγματοποιηθεί όμοια της στη Μεσσηνία τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, πραγματοποίησε σήμερα στο ξενοδοχείο «Rex» ο Α.Ο. Φαραί.

Ο τίτλος της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης ήταν "Νέα πρόκληση, νέοι στόχοι, νέα δύναμη" και έκανε αναδρομή στην ομάδα των Γιαννιτσάνικων από το έτος ίδρυσης της το 1979 μέχρι σήμερα.
Σε μια κατάμεστη στην κυριολεξία αίθουσα στο «Rex» ο Α.Ο. Φαραί τίμησε τρεις μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους Μεσσήνιους Γιώργο Μητσέα, Δημήτρη Μαυρίκη και τον Τάσο Μητρόπουλο (φωτό με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Νινιό και τον Αριστείδη Σταθόπουλο) που είναι πλέον κάτοικος Καλαμάτας. Με πολλά βίντεο και φωτογραφικό υλικό παρουσιάστηκε η καριέρα και των τριών, οι οποίοι συγκινημένοι παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες.
Επίσης ο Α.Ο. Φαραί έκανε επίτιμο μέλος του τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο και τον τίμησε παράλληλα για την πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στο πλαίσιο της πολύς οργανωμένης εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι, οι εμφανίσεις της ομάδας, όπως επίσης και οι πολλοί χορηγοί.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον προπονητή του συλλόγου Κώστα Κλάδη με την πολύχρονη διαδρομή του στα Μεσσηνιακά και όχι μόνο γήπεδα, στον ποδοσφαιριστή και προπονητή των τμημάτων υποδομής Βασίλη Μπλέτσα και τον επί χρόνια πρόεδρο του συλλόγου και παλιό ποδοσφαιριστή Κώστα Μπούνα που παραμένει στην πρώτη γραμμή.