Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2016 19:03

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Με Μπαρσελό για αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο, που βάσει εμφάνισης και ευκαιριών δικαιούνταν, στο ντέρμπι με τον Τέλλο Άγρα ο Μιλτιάδης και τώρα καλείται να μαζέψει και βαθμούς εκτός έδρας για να εξασφαλίσει την παραμονή.

Η ομάδα του Πύργου παίζει την Κυριακή στο "Γ. Λουκαρέας" με τον Απόλλωνα Καλαμάτας ο οποίος μετά την ένσταση στο ματς με τον Πάμισο πήγε στους 17 βαθμούς.

Λαμπρόπουλος: "Δεν χαλαρώνουμε, ακόμη δεν έχουμε σωθεί"

Ο τεχνικός του Μιλτιάδη Κώστας Λαμπρόπουλος επισημαίνει πως η χαμηλή θέση στη βαθμολογία δεν αρμόζει στον Απόλλωνα, όμως "εμείς δεν έχουμε σωθεί ακόμη, δεν χαλαρώνουμε και θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Ο Μιλτιάδης απέχει 9 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και σε ενδεχόμενη ήττα η διαφορά αυτή θα μικρύνει κι ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα είναι σχετικά δύσκολο. Γι' αυτό και θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον Απόλλωνα.

Το θετικό για τους "μελανόλευκους" είναι πως επιστρέφει μετά από τρεις αγωνιστικές ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάριο Μπαρσελό που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών. Ετσι θα ηγηθεί της επίθεσης του Μιλτιάδη στο κυριακάτικο ματς.

Επίσης το "παρών" θα δώσει και ο στρατευμένος Στέλιος Διαμαντόπουλος που ήταν ίσως ο κορυφαίος στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Άγρα.

Από την άλλη ο Κούτρης δεν έχει δώσει σημεία… ζωής εδώ και καιρό και δεν υπολογίζεται, ενώ τραυματίας παραμένει ο Φαράντος.