Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 16:21

Με σκόρερ την Καλαματιανή Θεώνη Ζέρβα η εθνική κορασίδων 1-0 την Ουαλία

Γράφτηκε από τον
Με σκόρερ την Καλαματιανή Θεώνη Ζέρβα η εθνική κορασίδων 1-0 την Ουαλία



Με γκολ που σημείωσε η Καλαματιανή ποδοσφαιρίστρια Θεώνη Ζέρβα η εθνική κορασίδων (φωτό) νίκησε με 1-0 την Ουαλία πρεμιέρα του Euro Women U-17.


Με τη νίκη αυτή η εθνική ομάδα μπήκε με το δεξί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Το "χρυσό"  γκολ για την Εθνική Κορασίδων σημείωσε στο 67' η Θεώνη Ζέρβα, η οποία ξεκίνησε στη βασική 11άδα και αντικαταστάθηκε στο 82' από τη Μακρή.
ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγελος Κουτσάκης): Μαργαρίτη, Καλτσίδη, Κόντου, Γκάτσου, Πλυτά (54’ Κωνσταντοπούλου), Κωτσάκη, Καλδαρίδου, Σαρρή, Μωραΐτου, Ζέρβα (82’ Μακρή), Κουπετσίδου (67’ Γαβρά).
Μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα με την Ουαλία, η Καλαματιανή αθλήτρια σε δηλώσεις της στο womesports.gr, ανέφερε: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες από την αρχή του αγώνα αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να πετύχω εγώ το γκολ για την ομάδα μου.
Ολα τα κορίτσια έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Και στα επόμενα παιχνίδια θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ελπίζουμε για την πρόκριση».
Η Εθνική Κορασίδων θα αντιμετωπίσει αύριο στις 4 το απόγευμα τη Δανία, η οποία στην πρεμιέρα συνέτριψε τα Νησιά Φερόε 9-0. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας (10ος) τα Νησιά Φερόε αντιμετωπίζουν την Ουαλία.