Τρίτη, 06 Αύγουστος 2013 16:26

Με… νέο αίμα και αισιοδοξία για κάτι καλό άρχισε η χρονιά για το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Με… νέο αίμα και αισιοδοξία για κάτι καλό άρχισε η χρονιά για το Διαβολίτσι



Με πολλούς νέους παίκτες και ενισχυμένο ρόστερ ξεκίνησε την Κυριακή την προετοιμασία του ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Οι παίκτες μοιράστηκαν το αθλητικό υλικό και έκαναν την πρώτη χαλαρή προπόνηση, με την επίσημη "πρώτη" όπου θα γίνει και
ο καθιερωμένος αγιασμός να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Αυγούστου (θα γίνει και το πρώτο οικογενειακό διπλό.
Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Δημητρίου που έπαιζε στο Ασπρόχωμα (έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας) και πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΑΟΔ.
Να σημειωθεί πως έχουν αποκτηθεί οι Κώστας Βασιλόπουλος, Βασίλης Βεργόπουλος, Νίκος Ζερίτης, Θανάσης Γεωργαντάς, Παναγιώτης Δημητρίου, Θοδωρής Δασκαλάκης, Φώτης Χαρίτος, Γιάννης Μαυροειδάκος και Νικήτας Κουπούζος.
Ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Δημάκης που συνεχίζει για 7η σεζόν στον πάγκο του ΑΟΔ δήλωσε στο "Ν": "Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος στόχος μας είναι η εύκολη παραμονή. Ομως λόγω της αυξημένης δυσκολίας στο πρωτάθλημα, ο στόχος μας θα επιτευχθεί κάνοντας πρωταθλητισμό. Μόνο έτσι θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!
Εχουμε πάντως το ρόστερ να πετύχουμε και είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Τόσο εγώ όσο και ο συνεργάτης μου Μιχάλης Παυλάκης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση που μας εμπιστεύτηκε για μια ακόμη χρονιά".