Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 12:53

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 4-1: Με εύκολη νίκη έμεινε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 4-1: Με εύκολη νίκη έμεινε στην κορυφή

Εύκολο απόγευμα είχε προχθές στην έδρα του ο Τσικλητήρας Πύλου που επιβλήθηκε με 4-1 του Μεσσηνιακού.

Ετσι διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (όπου ανέβηκε μετά την κερδισμένη ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή παίκτη του Παμίσου στο ματς με τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική) και πλέον έχει αποκτήσει πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ' εθνική.

Από την άλλη το αποτέλεσμα για το Μεσσηνιακό ήταν κακό, καθώς τον διατήρησε για άλλη μια αγωνιστική κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια ώστε να μπορέσει να σωθεί.

Σε ό,τι αφορά το προχθεσινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν σχετικά εύκολα στην επικράτηση, έβαλαν 4 γκολ, είχαν ένα δοκάρι, ενώ έχασαν και άλλες καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.

Στο 12' από κόρνερ του Τσάτσου ο Κυριαζόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 22' ο Μικελάτος ύστερα από ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 38' μετά από γύρισμα του Διακουμή, ο Τσάτσος με σουτ μέσα από την  περιοχή "έγραψε" το 3-0. Στο 54' ο Μανωλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε προσωρινά σε 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 66' ο Μπίζος με γυριστό σουτ. Στο 75' από κόρνερ του Νάτση ο Μπίζος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας (46' Κακαλέτρης), Σίνος, Μπίζος, Χοτζάι, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος (67' Νάτσης), Διακουμής, Μουράτι, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Τσάτσος (72' Δούνιας).

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Σταματελόπουλος (60' Δημόπουλος), Αρβανίτης, Μπιζίμης, Πετρόγιαννης, Παπανικολόπουλος, Μανωλόπουλος, Κουλουράς, Κριτσωτάκης (70' Στ. Γαβράς), Ν. Εμμανουήλ (77' Χρ. Εμμανουήλ), Παυλέας.