Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 13:09

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Ήττα σοκ και στο -6 από την κορυφή

Γράφτηκε από τον

Ήττα σοκ υπέστη χθες στο γήπεδο της η Κυπαρισσία από τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανθουριακό με 0-1! Μια ήττα που ήρθε μετά από 7 σερί νίκες και την στιγμή που ο ΑΟΚ (μετά την ένσταση κατά του Παμίσου) είχε μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας που πλέον κυνηγούν ένα… θαύμα όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου, μιας και είναι 6 βαθμούς πίσω από την Πύλο και

3 από τον Πάμισο.

Μετά το κύπελλο της…. στερεί και το πρωτάθλημα

Συνάμα ο Πανθουριακός έχει πάρει για τα καλά τον… αέρα της Κυπαρισσίας αφού δεν έχει χάσει στα 4 ματς που έχει δώσει φέτος σε κύπελλο και πρωτάθλημα (2 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Η ομάδα της Θουρίας ήταν αυτή που πέταξε εκτός κυπέλλου τον ΑΟΚ και είναι αυτή που της στερεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι πάντως μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 22' όταν η σκαστή κεφαλιά του Παπαγεωργίου έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 25' το 0-1 με Ντ. Βασιλόπουλο

Στο 25' είχαμε… ψυχρολουσία στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με τον Ντίνο Βασιλόπουλο μετά από ωραία ατομική ενέργεια να γράφει με σουτ το 0-1.

Το γκολ αυτό έριξε πολύ ψυχολογικά την ομάδα του Γιάννη Δανικά.

Στο 32' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι και αποβολή σε ανατροπή όπως υποστηρίζουν του Β. Βασιλόπουλου από τον τερματοφύλακα Καπετανάκη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο χθες.

Χωρίς ψυχολογία οι "κυανόλευκοι" 

Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ανορθόδοξα να απειλήσουν την εστία του Ανδρέου και παίζοντας με πολύ άγχος δεν έβγαλαν πολλές "καθαρές" φάσεις.

Αντιθέτως η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πήρε πιο εύκολα απ' ότι περίμενε ένα σπουδαίο διπλό.

Στο 80' η κεφαλιά του Παπαγεωργίου δεν βρήκε για λίγο στόχο, ενώ

πέντε λεπτά αργότερα ο Μιτρόφ έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι αφού την βρήκε λίγο και ο Ανδρέου.

Οι άνθρωποι του Πανθουριακού χαρακτηρίζουν άψογη τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΑΟΚ και τους ευχαριστούν γι' αυτό.

Το ματς σφύριξε ο Νίκας και βοηθοί ήταν οι Παναγιωτόπουλος και Γιαννέτσος. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Καπετανάκης, Φράγκος, Γιαννόπουλος (75' Μιτρόφ), Γαργαρώνης, Ανδρουτσής, Καμποσιώρης (18' λ. τρ. Μοντεσάντος), Κόλλιας, Αργυρόπουλος (66' Μανδραπήλιας), Δημητρουλόπουλος, Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Παντσιώτης, Πιχιγιόνι, Ντ. Βασιλόπουλος, Χαρμπίλας (31' λ. τρ. Κωνσταντόπουλος), Β. Σεφεράσι, Καράμπελας, Ζάκκας (75' Δωδεκάτος), Ηλιόπουλος, Β. Βασιλόπουλος, Α. Σεφεράσι (80' Χαραλαμπόπουλος).

Βγαίνει το δελτίο του Ντιόπ

Ηρθε τις προηγούμενες ημέρες η μπλε κάρτα του Σιντί Ντιόπ μετά από μεγάλη αναμονή και μέσα στην εβδομάδα θα βγει το δελτίο του Αφρικανού αμυντικού μέσου.