Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 13:26

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Τρίτη σερί νίκη με Γιαννακόπουλο στο 80'

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Τρίτη σερί νίκη με Γιαννακόπουλο στο 80'

Ενα ακόμα βήμα για την παραμονή στην Α' τοπική έκανε ο Αστέρας, καθώς νίκησε χθες στα Αρφαρά 1-0 τον Εθνικό και απομακρύνθηκε εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην 5η θέση.

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για τους γηπεδούχους (μετά το Δώριο και το Μεσσηνιακό) και ήρθε στο 80'. Ο Στ. Φέστας εκτέλεσε φάουλ και ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0.

Ο Αστέρας δεν έκανε πάντως καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε με αρκετούς μικρούς σε ηλικία παίκτες (λόγω των πολλών αποχωρήσεων). Και με το Μιχάλη Φασουλή για πρώτη φορά στον πάγκο, έπειτα από το "διαζύγιο" με τον Κώστα Κλάδη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Βρυώνη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Χαραλαμπόπουλος, Τσιλίκος, Μπούρας (75' Ισούφι), Λυμπιώτης (65' Στρατής), Καρατζούλιας, Γιαννακόπουλος, Καρύδης, Γιαννακούντζος (80' Βανικιώτης), Στ. Φέστας. 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρης, Θανόπουλος, Μακρυνιώτης, Παπαδόπουλος, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος (82' Στ. Κανελλόπουλος), Μουστάκας, Κ. Κανελλόπουλος, Φωτιάδης, Θεοδωρόπουλος, Λάγιος (78' Σαραντόπουλος)