Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 14:38

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-0: Εδιωξε το άγχος της παραμονής

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Παντσιώτη και Κάλλα, η Ανδρούσα νίκησε χθες στην έδρα της με 2-0 το Διαβολίτσι και έδιωξε το άγχος της παραμονής, όντας στην 8η θέση και στο +15 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα ο ΑΟΔ παραμένει στην τελευταία θέση της Α' τοπικής και η συνέχεια πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η ανώτερη Ανδρούσα άνοιξε το σκορ στο 32 με σουτ του Πατσιώτη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 74' με τον Κάλλα. Το Διαβολίτσι είχε δοκάρι στο 63' σε φάουλ του Μπεγέτη, όπως και οι νικητές στο 45' με τον Ηλιόπουλο που έχασε και άλλες ευκαιρίες.

Ξανά στον Πάμισο ο Ηλιόπουλος

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος αγωνίστηκε χθες για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ανδρούσας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τον Πάμισο, όπου έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών και επιστρέφει για να βοηθήσει στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ' εθνική.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Γεωργαντά.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Καντζιλιέρης, Γκούνης, Κρεμμύδας, Κατσιβαρδέας (70' Μαραγκούλιας), Βοσνάκης (60' Τσώνης), Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Παντσιώτης (85' Σαραντόπουλος), Ηλιόπουλος, Κάλλας. 

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σταθάς, Παπαλέξης, Ν. Παπαγεωργίου (46' Δημητρίου), Γ. Παπαγεωργίου, Δημόπουλος (79' Αριστομενόπουλος), Βουρνάς, Μπεγέτης, Καστριτσέας (59' Χριστόπουλος), Μουρούσιας, Μάρης, Γερμάνης.