Τρίτη, 06 Αύγουστος 2013 21:25

Ξεκίνησε η δουλειά με στόχο την παραμονή στον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε η δουλειά με στόχο την παραμονή στον Τσικλητήρα Πύλου




Στο γήπεδο μπήκε την Δευτέρα ο Τσικλητήρας Πύλου ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά που θα τον βρει και πάλι στην
Α' τοπική.

Ο νέος προπονητής Νίκος Γεωργακλής με το συνεργάτη του Μπάμπη Ράλλη περίμεναν στο γήπεδο παλιούς και νέους παίκτες, όπου τους δόθηκε το αθλητικό υλικό και ακολούθησε η πρώτη χαλαρή προπόνηση.
Ο Τσικλητήρας έκανε μάλιστα μια ακόμη μεταγραφή που έδωσε το "παρών" στην "πρώτη". Ο λόγος για τον 21 χρονο δεξί μπακ χαφ Γιώργο Μαρή που έπαιζε στον Απόλλωνα Αιγίου και έχει περάσει από Αχιλλέα Καμαρών, αλλά και Πάμισο (χωρίς να αγωνιστεί ιδιαίτερα).
Αυτή ήταν η έκτη μεταγραφή αφού είχαν προηγηθεί οι Νίκος Βιδάκης, Βαγγέλης Κουλόπουλος, Φώτης Διακουμής, Λάμπρος Κωστόπουλος και Αλέξανδρος Κατσούλης. Βέβαια το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη και είναι σίγουρο πως θα γίνουν άλλες τρεις κινήσεις. Θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και δύο μέσοι. Μάλιστα οι επαφές με έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό, που έχει παίξει πριν δύο χρόνια σε Μεσσηνιακή ομάδα σε εθνική κατηγορία, είναι προχωρημένες.
Ο Νίκος Γεωργακλής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Το πρωτεύον είναι να έχουμε οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και να είναι υγιείς όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο γρηγορότερα γίνεται. Οτι παραπάνω έρθει θα είναι επιτυχία. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε, μιας και το ρόστερ είναι καλό, όπως και οι εγκαταστάσεις, ενώ η διοίκηση είναι κοντά μας".