Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 18:09

ΜΕΘΩΝΗ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 2-1: Στο 94' πήρε τη νίκη με Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Φάνη Βλαχόπουλου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Μεθώνη πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή επικρατώντας του Χανδριναϊκού προχθές στην έδρα της με 2-1.

Θα μπορούσε να έχει πετύχει το στόχο της νωρίτερα, αν ο Εμμανουήλ είχε βρει δίχτυα από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. 

Ο Χανδριναϊκός πήγε στη Μεθώνη να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και με λίγη τύχη, αλλά κυρίως καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια θα είχε καταφέρει να το πάρει. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65' όμως οι παίκτες του σε δύο κλασικές φάσεις στα τελευταία λεπτά (88' Σαχινάι, 92' Μπιλάλι) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να δώσουν το τρίποντο στην ομάδα τους. Αλλες ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους Γιάνναρη και Καραμπάτσο. Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει πάρει την ισοπαλία.

Στο 35' ο Βασιλόπουλος με πολύ όμορφο σουτ 1-0 με πολύ όμορφο σουτ του Βασιλόπουλο έστειλε την μπάλα αρχικά στη συμβολή των δοκαριών και στη  συνέχεια στα δίχτυα για  να γίνει έτσι το 1-0. Στο 65' ο Γιάνναρης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 73' η Μεθώνη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Π. Καλδή από τον Δ. Κατσιγιάννη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Εμμανουήλ, με τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει και να διατηρήρει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 88' σουτ του Σαχινάι μέσα από την περιοχή, ο Κουφός πρόλαβε και απέκρουσε σώζοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 91' φάουλ του Βλαχόπουλου ο Γ. Καλδής με κεφαλιά εξ επαφής προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 92' ο Μπιλάλι μπήκε στην περιοχή και μόνος απέναντι στον Κανελλόπουλο έκανε το πλασέ για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας της Μεθώνης. Στο 94' ο Βλαχόπουλος εκτέλεσε συρτά φάουλ έξω από την περιοχή, πέρασε την μπάλα μέσα από το τείχος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Μανιάτης (22' λ.τρ. Μπουντάς), Κουφός, Βασιλόπουλος, Κατσούλης (83' Γ. Καλδής), Σαμπάνι, Εμμανουήλ, Μουλαβασίλης, Μεμά, Π. Καλδής, Βλαχόπουλος.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Λίτο, Κόντι, Δ. Κατσιγιάννης, Καρανταράκης, Ι. Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Καραμπάτσος (60' Δ. Καλδής), Μεμά (80' Σαχινάι), Γιάνναρης (85' Μπιλάλι).