Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 18:24

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση με Δωδεκάτο, Γιακουμή και Καλόμαλο

Γράφτηκε από τον

Παίκτες της Σπερχογείας και με τη… βούλα είναι από σήμερα το μεσημέρι οι Γιώργος Δωδεκάτος (φωτό) και Γιάννης Γιακουμής, ενώ οι "ταύροι" απέκτησαν και τον Παναγιώτη Καλόμαλο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στον Α.Ο. Φαραί.

 

Ο Δωδεκάτος (μεσοεπιθετικός) αγωνιζόταν στον Πανθουριακό και επιστρέφει μετά από 13 μήνες στην ομάδα της καρδιάς του. Επιστροφή και για το νεαρό Γιακουμή (μεσοεπιθετικός) μετά το πέρασμά του από τη "Μαύρη Θύελλα", ενώ ο Καλόμαλος (επιτελικός μέσος) ήταν στον Πανιώνιο.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Σπερχογεία απέκτησε ακόμα τους Παγώνη, Φιλάϊ και Σβερκούνο, ο οποίος ωστόσο σύμφωνα με τον ΚΑΠ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 3 ομάδες στην ίδια σεζόν. Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί ο Ελτον Ντέρτζια.

Οι παραπάνω προσθήκες ενισχύουν την ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου προκειμένου να μείνει χωρίς άγχος στην Α' τοπική. Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Διότι το τελευταίο διάστημα κερδίζει εκτός χάνει στο γήπεδό της, όπως στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Α.Ο. Φαραί.

 

Το θετικό είναι ότι ηττήθηκαν οι ομάδες της ουράς και έτσι η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι 8 βαθμοί, εφτά αγωνιστικές πριν το φινάλε.