Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 19:01

ΑΙΑΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 4-2: Ανέβηκε στην 5η θέση

Γράφτηκε από τον

Ο Αίας ήταν ο νικητής στη προχθεσινή βραδινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Π. Μπαχράμης", όπου επικράτησε 4-2 του Νέου Αρι και πλέον έπιασε το Ασπρόχωμα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν 4 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του ματς και έφτασαν στην κατάκτηση των 3 πόντων. Οι φιλοξενούμενοι που κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο. Οπως υποστηρίζουν, στο 1ο γκολ του Αίαντα που προήλθε από πέναλτι δεν υπήρχε παράβαση και στο 3ο του γκολ είχε προηγηθεί χέρι και δόθηκε φάουλ, με τον σκόρερ να σπρώχνει και τον αμυντικό. Ακόμη τα παράπονά τους εστιάζονται στο ότι επέτρεψε το αντιαθλητικό (όπως ισχυρίζονται) παιχνίδι των γηπεδούχων χωρίς να δείχνει κάρτες.

Στο 12' ο Αντεμάι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 13' ο Μαρκόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Στο 16' ανατροπή του Μασουρίδη από αμυντικό και ο διαιτητής Καρβούνης έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αντωνόπουλος και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 26' μετά από συνδυασμό με τον Μασουρίδη ο Ξενιός με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αίαντα κάνοντας το 2-1. Στο 47' ο Ζαγαρέλος με πλασέ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 3-1. Στο 64' η μπάλα σουτ από το του Αντεμάι κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 76' οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία για γκολ, όταν ισάριθμα πλασέ του Αντωνόπουλου και του Παπαβασιλόπουλου απέκρουσαν οι αμυντικοί. Στο 79' ο Πλέκι με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 3-2. Στο 86' μετά από εξοχή πάσα του Ξενιού ο Αντωνόπουλος με πλασέ σε κενή εστία  πέτυχε το τελικό 4-2.

ΑΙΑΣ: Τσιγάρος, Λαγωνικάκος, Ζαγαρέλος, Αλεξανδρόπουλος, Μασουρίδης (83' Πανταζής), Παπαβασιλόπουλος, Παλιατσέας, Αντωνόπουλος, Αντεμάι, Μιχαλόπουλος, Ξενιός (85' Μπαζίγος).

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Σαρρής, Αρβανίτης, Κωστόπουλος, Φλέσσας (46' λ.τρ. Πλέκι), Αναστασόπουλος (46' λ.τρ. Σταυριανέας, 70' λ.τρ. Καπόγλης), Μαρκόπουλος, Π. Σκαλιώτης, Ι. Σκαλιώτης, Καραματσούκης, Ι. Σπηλιώτης.