Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 19:36

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-4: Με το... νέο αίμα πήρε το ντέρμπι και ελπίζει σε παραμονή

Γράφτηκε από τον

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή πέτυχε χθες το βράδυ ο Ηρακλής Καλαμάτας κερδίζοντας στο "Π. Μπαχράμης" τον συμπολίτη του Κεραυνό με 4-0.

Από την άλλη μεριά ο Κεραυνός βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά και την ένσταση που έχασε για αντικανονική συμμετοχή του Χανδρινού στον προηγούμενο αγώνα με την Ομόνοια και έχει πολύ δύσκολο έργο ώστε να διεκδικήσει την παραμονή του στην Α1 τοπική.

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, στο α' ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν 4 από τις φάσεις που δημιούργησαν και να φτάσουν στη νίκη. Για τον Κεραυνό η αποβολή του Αγγ. Γεωργακόπουλου στο 57' (2η κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα) έπαιξε ρόλο, αφού με 10 παίκτες και το σκορ στο 0-2 ήταν δύσκολο να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 50' ο Β. Πανταζής με σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Καραγιάννη. Στο 57' ο Σπαντιδέας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Αγγ. Γεωργακόπουλο και ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Καραγιάννης σημειώνοντας το 0-2. Στο 73' ο Σπαντιδέας μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 84' Β. Πανταζής  μετά από πολύ ωραία πάσα του Γιαννουκάκη ο Β. Πανταζής βγήκε μόνος απέναντι από τον Κάρλο και με πλασέ πέτυχε το τελικό 0-4.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κάρλος, Τσορώνης, Αγγ. Γεωργακόπουλος, Καναλουπίτης, Σωτηράκος, Μπεσσής, Κολυβάρης (85' Γιαμαρέλος), Κότσης, Πεΐδης, Σταθόπουλος (70' Παπαγεωργίου), Νιάρχος.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουκούτσης, Πλαγιανός, Π. Πανταζής, Παπαδέας, Γ. Γεωργακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης (82' Μάρης), Γ. Παπαδέας, Σπαντιδέας, Β. Πανταζής (86' Μπρακούλιας), Κωνσταντινίδης (46' Γιαννουκάκης).