Τρίτη, 06 Αύγουστος 2013 21:38

Α.Ο. Φαραί: "Νέα πρόκληση, νέοι στόχοι, νέα δύναμη"

Γράφτηκε από τον


Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα σε μία κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Rex» ο Α.Ο. Φαραί παρουσιάζοντας την ομάδα της νέας περιόδου, κάνοντας ιστορική αναδρομή και τιμώντας ορισμένους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ηταν μια εκδήλωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ομάδων Σούπερ Λίγκας και ανέβασε επίπεδο το καλαματιανό σωματείο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η εταιρεία επικοινωνίας "Προβολή".
"Νέα πρόκληση, νέοι στόχοι, νέα δύναμη" ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που έκανε αναδρομή στην ομάδα των Γιαννιτσάνικων από το έτος ίδρυσης της το 1979 μέχρι σήμερα.
Η σημαντικότερη στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση τριών ποδοσφαιριστών (Μητρόπουλοες, Μαυρίκης, Μητσέας) που έγραψαν μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Με πολλά βίντεο και φωτογραφικό υλικό παρουσιάστηκε η καριέρα και των τριών, οι οποίοι συγκινημένοι παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες.
Ξεχωριστή επίσης στιγμής της βραδιάς ήταν η ανακήρυξη του Αριστείδη Σταθόπουλου ως επίτιμου μέλους του συλλόγου, ενώ παράλληλα τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς που απεύθυναν οι αντιδήμαρχοι Χρίστος Ριζάς, Μαρία Οικονομάκου και Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα Γιάννης Αδαμόπουλος και ακόμη ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κλάδης και ο ποδοσφαιριστής και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Βασίλης Μπλέτσας.
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Νινιός που τόνισε πως επιδιώκουν να βάλουν τον Α.Ο. Φαραί στα πρότυπα του αθλητικού μάρκετινγκ. Μεγάλο κομμάτι αφιερώθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου όπου "ψυχή" είναι ο Βασίλης Μπλέτσας. Μάλιστα το μότο των διοικούντων είναι "Ελα στις ακαδημίες του Α.Ο. Φαραί και γίνε μεγάλος ποδοσφαιριστής".
Μετά τα νέα αποκτήματα της ομάδας πήραν τις φανέλες και έγινε παράλληλα η παρουσίαση των πολυάριθμων χορηγών.