Τρίτη, 01 Μάρτιος 2016 20:40

Πάνοπλος στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση του Κυπέλλου της Τετάρτης (2/3) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε την Τρίτη (1/3) στου Ρέντη η ομάδα του Ολυμπιακού, που θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

0

Το ευχάριστο για τον Μάρκο Σίλβα εν όψει του πρώτου ημιτελικού είναι ότι οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Δημήτρης Σιόβας κατάφεραν να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς και να αφήσουν πίσω τους τον τραυματισμό και την ίωση αντίστοιχα που τους ταλαιπώρησαν και να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Έτσι, αμφότεροι μπήκαν στην αποστολή για το παιχνίδι, κάτι που δεν ισχύει όμως για τους Αρτούρ Μαζουακού και Ζντιέλαρ, που δεν πρόλαβαν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους και συνέχισαν με θεραπεία και ατομικό. Επίσης, εκτός πλάνων έμειναν και οι Πάρντο και Ντουρμάζ, που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι Κολοβός και Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR