Τρίτη, 06 Αύγουστος 2013 22:21

Η Ενωση Ξενοδόχων Λακωνίας στηρίζει Γιαννακόπουλο και Α.Ε. Σπάρτης

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει δημοσίως τη στήριξή της προς την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του για να αναλάβουν τη διοίκηση της Α.Ε. Σπάρτης εξέδωσε η Ενωση Ξενοδόχων Λακωνίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας στα πλαίσια των δράσεών της για την προβολή και ανάπτυξη του «Προορισμού ΛΑΚΩΝΙΑ», όπως αυτές έχουν δρομολογηθεί από το Μάιο 2012, δίνει ιδιαίτερη σημασία σε όλες τις ενέργειες -φορέων ή/και προσώπων- που συντείνουν προς την κατεύθυνση αυτή. Για το λόγο αυτό υποδέχτηκε ένθερμα την είδηση ανάληψης της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΕ Σπάρτης» από το γνωστό φίλαθλο επιχειρηματία κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος κατάγεται από τη Λακωνία, ικανοποίησαν την ΕΞΛ, καθώς διαφαίνεται πως η κίνηση αυτή θα ωφελήσει πολλαπλά τη Σπάρτη και γενικότερα το νομό.

Σε μια περίοδο που η ΕΞΛ καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την προβολή της Λακωνίας, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικές τέτοιες ενέργειες, που -ανεξάρτητα από τους ειδικούς χώρους εκδήλωσής τους- αναβαθμίζουν αυτονόητα τη Λακωνία. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό προς την κατεύθυνση αυτή ήταν και το ενδιαφέρον του κ. Γιαννακόπουλου να ενημερωθεί από το Δήμαρχο Σπάρτης για τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα πολιτιστικά δρώμενα, το Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο αλλά και για άλλες δραστηριότητες.

Η ΕΞΛ συγχαίρει δημόσια για την κίνηση αυτή καταρχήν τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και όλους τους παράγοντες της ομάδας «ΑΕ Σπάρτης» και τους τοπικούς φορείς που βοήθησαν να επιτευχθεί αυτή η προσέγγιση και εκφράζει τη βεβαιότητα πως τέτοιες αποφασιστικές πρωτοβουλίες είναι η απάντηση για την υπέρβαση όλων των κρίσεων. Ανακοινώνει, τέλος, πως έδωσε τα συγχαρητήριά της για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη για τη Λακωνία και άμεσα στους εκπροσώπους της «ΑΕ Σπάρτης» στο περίπτερο της ομάδας στη «10η Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» στη Σελλασία".