Πέμπτη, 03 Μάρτιος 2016 16:55

ΔΩΡΙΟ: Ελπίζει σε παραμονή παρά το άσχημο σερί

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Ελπίζει σε παραμονή παρά το άσχημο σερί

Εννέα σερί ήττες μετρά το Δώριο στην Α' τοπική, ενώ έχει να κερδίσει από τις 13 Δεκεμβρίου και το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας (1-0). Παρ' όλα αυτά απέχει μόλις δύο βαθμούς από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και μπορεί να ελπίζει ότι στο τέλος θα σώσει την παρτίδα.


"Βγάλαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Τώρα ξεκινά για εμάς το πρωτάθλημα. Θα παίξουμε ομάδες στα μέτρα μας και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια", λέει στο "Notosport" ο προπονητής του Δωρίου Γιάννης Αντωνόπουλος.
Οσο για το επόμενο ματς με το Μιλτιάδη είπε: "Ο Μιλτιάδης είναι πολύ καλή ομάδα, προέρχεται από νίκη και στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο. Θα παλέψουμε όμως για θετικό αποτέλεσμα".

Δύο ακόμα προσθήκες

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος αισιοδοξεί για την παραμονή στην Α' τοπική. Αφενός γιατί το πρόγραμμα πλέον είναι βατό και αφετέρου διότι μετά τις τελευταίες προσθήκες έχει περισσότερες επιλογές για την 11άδα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο επιθετικός Νίκος Μαυροειδάκος και ο μεσοεπιθετικός Ανδρέας Σκέντζος. Αμφότεροι είναι 25 ετών,  έπαιζαν στην Α' Αθηνών και έκαναν ντεμπούτο στο πρόσφατο ματς με τον Πάμισο.
Το Δώριο έχει αποκτήσει ακόμα και τους Ντονά, Αθανασόπουλο και Ζάγουρα.
Ενόψει Μιλτιάδη παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Κωτσάκης και Παπαδόγιαννης.