Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 14:20

13 εκατομμύρια είχε πάρει το "διπλό" του Ολυμπιακού στην Τούμπα!

Γράφτηκε από τον

Υπέρογκα ποσά παίχτηκαν στο διπλό του Ολυμπιακού στον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές εταιρίες να επιστρέψουν τα χρήματα γλιτώνοντας από μεγάλη ζημιά!

 

Πιο συγκεκριμένα, σε αγορές της Μαλαισίας και της Σιγκαπούρης το ποσό ήταν κοντά στα 13 εκατομμύρια δολάρια. Σε αντίθεση με την πρακτική του ΟΠΑΠ που πληρώνει το όποιο ποντάρισμα αν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, στις αγορές της Ασίας δεν γίνονται πληρωμές αν διακοπεί το ματς.

Παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής Παππας βγήκε στο γήπεδο με σκοπό να ολοκληρώσει το παιχνίδι, μετά το δεύτερο ντου το ματς τελικά δεν συνεχίστηκε και έτσι δεν πληρώθηκε ο τεράστιος στοιχηματισμός.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Metropolis 95,5 o στοιχηματικός αναλυτής Νίκος Παναγόπουλος τα χρήματα που παίχτηκαν στον ΟΠΑΠ ήταν περίπου 26.000 ευρώ, ψίχουλα δηλαδή μπροστά στα χρήματα της Ασίας. «Όλες οι εταιρείες του διαδικτύου έχουν κάποιους όρους και θα πρέπει να τους αποδεχθεί κάποιος για να γίνει μέλος, αλλιώς δεν μπορεί να παίξει. Αυτοί οι όροι δεν είναι ίδιοι για όλες τις εταιρείες. Άλλους όρους έχουν εταιρείες στην Ελλάδα, άλλους ο ΟΠΑΠ και άλλους εταιρείες στη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία. Ο ΟΠΑΠ πληρώνει αν το παιχνίδι διακοπεί μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στον ΟΠΑΠ θα πληρωνόταν το διπλό, αφού ήταν 1-2, το όβερ και το ακριβές σκορ. Το ποσό που παίχτηκε στον ΟΠΑΠ είναι περίπου στις 26.000 ευρώ, που είναι μικρό ποσό. Οι εταιρείες στην Ασία απαγορεύουν να πληρωθεί οποιοδήποτε ποσό αν διακοπεί ο αγώνας. Εκεί δεν υπάρχει όριο για οποιοδήποτε ποσό, ενώ στον ΟΠΑΠ υπάρχουν όρια. Αν κάποιος πει ότι θέλει να πληρωθεί για το χθεσινό παιχνίδι, η εταιρεία θα του πει ότι θα έπρεπε να έχει διαβάσει τους όρους και απλά θα του επιστραφούν τα χρήματα.

Τα στοιχεία που μπορεί να βρει κάποιος στο διαδίκτυο είναι στις διαδικτυακές εταιρείες, γιατί ο ΟΠΑΠ δεν ανακοινώνει τα ποσά που παίχτηκαν. Ο ΟΠΑΠ το πλήρωσε το διπλό, όσο και να ήταν το ποσό. Στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη δεν συνεργάζονται με κανέναν. Εμείς που ασχολούμαστε με το στοίχημα, κάθε μέρα γινόμαστε και πιο σοφοί και μαθαίνουμε και νέα πράγματα» ανέφερε ο Νίκος Παναγόπουλος.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR