Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2016 12:37

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μετακομίζει στο Δημοτικό Στάδιο μέχρι το τέλος της σεζόν

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μετακομίζει στο  Δημοτικό Στάδιο μέχρι το τέλος της σεζόν

Στο Δημοτικό Στάδιο μετακομίζει η "Μαύρη Θύελλα" για το παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με την Ερμιονίδα αλλά και τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.

Η αλλαγή έγινε μετά από επιθυμία του Κώστα Καλογιαννίδη, καθώς ο τεχνικός της Καλαμάτας θεωρεί ότι ο τάπητας στο γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου είναι πολύ καλύτερος από αυτόν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και βολεύει την Καλαμάτα να παίξει εκεί τα υπόλοιπα ματς.

Ο Καλογιαννίδης περιμένει ότι η Ερμιονίδα αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που θα έρθουν εδώ θα παίζουν κλειστά και θεωρεί ότι το γήπεδο του Μεσσηνιακού δεν προσφέρεται για να βάλεις την μπάλα κάτω να ανοίξεις κλειστές άμυνες. Αντίθετα, στο Στάδιο ο τάπητας είναι σε καλύτερη κατάσταση, για αυτό και πήρε αυτή την απόφαση θεωρώντας ότι εκεί η Καλαμάτα θα έχει πιο εύκολο έργο. 

Από εκεί και πέρα, η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, πλην του τιμωρημένου Τσιμικλή. Επιπλέον, την Κυριακή ο Καλογιαννίδης θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του και τους νεοαποκτηθέντες Τσουλάκο και Μανουσάκη. Η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη καθώς η Καλαμάτα είναι 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού όπου βρίσκεται η Ερμιονίδα. Οι Μεσσήνιοι λοιπόν θέλουν μόνο νίκη για να πιάσουν την ομάδα της Αργολίδας στην βαθμολογία. Απαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την νίκη την Κυριακή σε ένα ματς όπου περιμένουν ότι και ο φίλαθλος κόσμος θα προσφέρει την στήριξη που απαιτεί η κρισιμότητα του αγώνα.

Διαιτητές από Αθήνα

Χθες ορίστηκαν και οι διαιτητές των αγώνων της Κυριακής. Το ματς της Καλαμάτας με την Ερμιονίδα θα διαιτητεύσει ο Κάτοικος με βοηθούς τον Γεωργακόπουλος και την Δέτση, όλοι από την Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής: 

Κυριακή 

Χαλκίδα - Ηρακλής Ψαχνών 3-0 α.α.

Λουτράκι - Παναργειακός 

Μπακογιάννης, Τζάκος, Μητρόπουλος (Αθήνα)

ΑΟ Λεβάντε - Σπάρτη 

Παπαδόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Κακαφώνης (Αχαίας) 

Καλαμάτα - Ερμιονίδα

Κάτοικος, Γεωργακόπουλος, Δέτση (Αθήνα) 

Παναρκαδικός - Βάρδα 

Μαχαίρας, Φωτόπουλος, Κολιάκος (Αθήνα) 

Δόξα Ν. Μανωλάδας - Αιολικός 

Ρούσσος - Μπεκερτζής, Τσόγκας, Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας) 

Κανάρης Νενήτων - Βύζας Μεγάρων

Ζαχαρόπουλος, Γουρνιάς, Χοϊκας (Αν. Αττικής)

• Ολα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. εκτός από αυτό στην Μανωλάδα που θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ.